• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac sprema trejd, Sakramento dobija centra!

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Igrač sa jednim od najvećih ugovora bi mogao da krene u Njujork i obuče dres Niksa.

 NBA-trejd-Sakramento-Kings-Njujork-Niks-Badi-Hild-Micel-Robinson Izvor: Getty Images/Ronald Martinez, Ronald Martinez/Getty Images North America

Mnogo problema je Sakramentu napravio Badi Hild. Njegov ugovor je ogroman, a iako je franšiza željela da se ekipa gradi oko njega, onje tražio još više novca. U takvim okolnostima, trejd je realna opcija.

Vlade Divac je, kao jedan od najbitnijih ljudi u Kingsima, dugo razmatrao šta da uradi sa bekom, a sada je rješenje na pomolu. Treba se samo dogovoriti sa Niksima oko trejda.

Možda će vas zanimati

Po pisanju američkih medija, postoji mogućnost da se Hild preseli na istok i obuče dres Njujork Niksa. On bi istog momenta postao jedan od najbitnijih igrača Niksa, a na drugu stranu SAD bi krenuo ''konvoj'' igrača.

Pominje se mladi Mičel Robinson, košarkaš koji je šansu uglavnom dobijao sa klupe, ali je uspio da ostavi sjajan utisak. On bi u Sakramentu dobio mnogo veću ulogu i značajno povećanje minutaže, pa bi imao priliku da se dokaže i nadogradi svoju statistiku.

Ove sezone je odigrao 61 meč, ali je samo sedam puta bio starter za svoj tim. Bilježio je 9.7 poena po meču, imao i sedam skokova po utakmici, pa se Sakramentu čini da bi sa minutažom većom od 23 minuta bio daleko bolji. Momak koji 1998. godište igra svoju drugu sezonu u ligi.

To nije sve, potšo bi za Badija Hilda (27, 193cm), koji je tokom sezone prosječno upisivao 19.8 poena, mogli da dobiju i Frenka Ntilikinu, Bobija Portisa i pika druge runde na draftu sljedeće godine.

Za sada je sve u teoriji, ali se čini da bi ovakav trejd bio povoljan za obje strane u dogovoru. Ukoliko bi se dogodio, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica bi dobili saigrače sa kojima bi naredne sezone, nakon preduge pauze, mogli da napadnu plej-of u NBA ligi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC