• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"The Last Dance": Poznato ko je odbio da bude u dokumentarcu o Džordanu

Autor Milutin Vujičić

Ipak nije svima toliko drag...

 "The Last Dance": Poznato ko je odbio da bude u dokumentarcu o Džordanu Izvor: Guliver, Streeter Lecka/Getty Images North America

Tokom deset epizoda dokumentarne serije "The Last Dance", koja se bavi poslednjom sezonom Majkla Džordana u Bulsima, gledali smo intervjue velikog broja sagovornika relevantnih za priču, ali bilo je i onih koji su odbili da učestvuju!

Ajzeja Tomas, koji je opisan kao najveći negativac u dokumentarcu posle pokojnog Džerija Krauza, govorio je o svom velikom rivalu Džordanu, ali izgleda da su u Juti bili neraspoloženiji...

Možda će vas zanimati

"Džezeri" su bili izuzetno važan deo priče, pošto je baš protiv njih Džordan osvojio dve poslednje šampionske titule 1997. i 1998. godine, a od igrača iz slavne generacije videli smo jedino plejmejkera Džona Stoktona.

"Njuzvik" piše da su Karl Maloun i Brajon Rasel odbili da učestvuju, a da nisu želeli da objasne razloge i motive za takav potez.

Maloun je bio MVP iz sezone 96/97, kome je Džordan želeo da se "osveti" zbog toga i pokaže da mu je "ukrao" taj trofej, dok je Rasel bio zadužen za čuvanje "letećeg visočanstva" i nije uspeo da ga isprati u poslednjem napadu za titulu.

Džordan je krenuo u prodor, napravio dribling i poslao Rasela "po burek", a ostalo je istorija...

Iz dokumentarca je odsustvovao i Luk Longli, učesnik u druge tri titule za Čikago, ali zbog budžeta, dok se iz nepoznatih razloga ne pojavljuje ni bivša žena Huanita.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC