• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Denvera ipak brinu, komična odbrana šuta spolja, odigrano veče nebitnih utakmica

Autor Pavle Knežević

Novi poraz Denvera, Jokić jedva da je igrao

 Novi-poraz-Denver-NBA-utakmice-bez-znacaja-kosarka Izvor: MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA, Guliver

Završena je preliminarna runda utakmica u NBA "mehuru" uz ne mnogo bitnih rezultata. Denver je poražen, što ništa nije promijenilo, a zna se i poredak svih timova pred početak plej-ofa.

Osim, naravno, osme pozicije na Zapadu, ali to pitanje počinje da se rješava večeras.

Možda će vas zanimati

Denver i Toronto su igrali meč koji nije značio nijednom ni drugom timu: Nagetsi su treći na Zapadu, Reptorsi drugi na Istoku i to je to. Priliku su dobili rezervisti, od kojih se istakao Stenli Džonson, koji je dao 23 poena za pobkedu Toronta 117:109.

Nikola Jokić i Džamal Marej igrali su tek po 10 minuta. Marej je postigao 11 poena, tri trojke, dok je Jokić dao tek dva.

Nagetse čeka serija sa Jutom, ali njegovi navijači nisu baš spokojni, pošto je tim vezao tri poraza, četiri u poslednjih pet utakmica. Odnosno, u "mjehuru" je ostvario tek tri pobjede, od čega dvije poslije produžetka. Najveći problem? Odbrana spoljnih šuteva.

"Ovo je već standardno i sramota me više, stvarno me sramota, zbog činjenice da svake večeri primamo 16, 17, 18 trojki. Trenutno je bukvalno smiješno koliko nam je loša odbrana šuta za tri poena", rekao je trener Denvera.

Utakmica Indijana – Majami odlučivala je ko će biti četvrti, a ko peti, ali pošto u "mjehuru" ne postoji prednost domaćeg terena, oba tima su se bacila na žestoko odmaranje.

Majami je ostavio na klupi Bama Adebaja, Džimija Batlera, Gorana Dragića i Andrea Igudalu, dok Indijana nije ubacivala Ti-Džej Vorena, Domantasa Sabonisa, Viktora Oladipa i Majlsa Tarnera.

Indijana je pobijedila 109:92, ali je meč u kome je glavni cilj obje ekipe bio da ostanu zdravi ostao u sjenci povrede Derika Džonsa. On je pokušao da zaobiđe blok kada se sudario sa centrom Indijane i bivšim igračem Mege Gogom Bitadzeom i pao na pod.

On je nekoliko minuta ležao na stomaku sa desnom rukom na poleđini glave pre nego što mu je stavljena "kragna" i iznijet je sa terena. Hit je poslije objavio da mu je istegnut vrat, kao i da tek treba da ode na magnetnu rezonancu, CT sken i test na potres mozga. Čekaju se nove informacije.

Klipersi su poslije produžetka pobijedili Oklahomu 107:103 u još jednoj utakmici bez zvijezda i bez takmičarskog značaja.

Tim iz Los Anđelesa je pobjedom nad Denverom obezbijedio drugo mjesto Zapada i sada je odmarao najveće zvijezde, dok se od ranije zna da će Oklahoma u plej-ofu igrati protiv Hjustona.

Najviše je prštalo u još jednoj utakmici bez takmičarskog značaja. Filadelfija je raznijela Hjuston 134:96, a oba tima su dvije i po četvrtine igrala u najjačim postavama. Ako se ne računa odsustvo povrijeđenog Rasela Vestbruka za Roketse i Bena Simonsa za Seventisikserse.

Filadelfija u ponedjeljak počinje plej-of trku protiv Bostona, dok Hjuston igra protiv Oklahome u seriji koja počinje u utorak.

Rezultati:

Toronto – Denver 117:109
Indijana – Majami 109:92
LA Klipers – Oklahoma 107:103 (produžetak)
Hjuston – Filadelfija 96:134

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC