• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tukao me je, udarao, davio": Igrao je za Čikago Bulse, i zbog teških optužbi neće postati njihov trener?

Autor Mladen Šolak

Teške optužbe na račun nekadašnjeg košarkaša i jednog od kandidata za novog trenera "bikova".

 Bivsi-kosarkas-Cikago-Bulsa-Edrijan-Grifin-tukao-trudnu-suprugu-kandidat-za-trenera-Cikaga Izvor: Guliver, Jim McIsaac/Getty Images North America

Čikago Bulsi pod vođstvom novog šefa Arturasa Karnišovasa traže šefa stručnog štaba, jer je Litvanac otpustio Džima Bojlena.

Verovatno najrigidniji trener u NBA ligi dobio je otkaz u sklopu velikih promena, koje imaju za cilj da se šestostruki šampion za početak vrati u plej-of, u kojem je poslednji put bio 2017.

Možda će vas zanimati

Jedan od kandidata za tu poziciju je i bivši igrač Čikaga Edrijan Grifin (46), koji je nosio dres Bulsa u sezoni 2004/05 i od 2006. do 2008.

On je trenutno pomoćni trener u stručnom štabu Toronto Reptorsa, a šef Nik Nurs dao mu je nedavno šansu da samostalno vodi ekipu u pobedi protiv Filadelfije.

Međutim, veče tog debija Grifin će pamtiti po lošem, jer se posle te utakmice oglasila i njegova bivša supruga i na Twitteru objavila da je u vreme trudnoće od njega trpela batine.

On je jutro posle utakmice objavila da je Grifin davio, da je udarao o zid i da je vukao po podu. I to za vreme njene trudnoće.

Grifin je oštro odbacio te optužbe i rekao da se sa bivšom suprugom tuži zbog alimentacije i zbog prava na starateljstvo nad decom.

I dalje niko nije tvrdio da će bivši košarkaš zbog tih optužbi otpasti sa spiska kandidata za novog trenera Čikago Bulsa, ali te tvrdnje sigurno neće olakšati posao Karnišovasu ako želi da odabere baš njega.

Takođe, američki mediji tvrde da su potencijalni kandidati i bivši trener Bruklina Keni Atkinson, pomoćni trener Denvera Ves Anseld, pomoćnik Baksa Darvin Ham, asistent u stručnom štabu Filadelfije Ime Udoka, asistent u Minesoti Dejvid Vanterpul i pomoćnik trenera Dalasa Rika Karlajla, Stiven Sajlas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC