• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Naša prednost je što na golu Borca m:tel neće biti Bojana Ljubišića": Rukometaš Gorenja o dvomeču sa Banjalučanima

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Desno krilo Gorenja i reprezentacije Bosne i Hercegovine izuzetno poštuje banjalučki Borac m:tel protiv kojeg će igrati u osmini finala EHF Evropskog kupa jer igraju brz rukomet kao i slovenački klub.

 Ibrahim Haseljić o dvomeču RK Borac - Gorenje Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Imamo veliki respekt prema Borcu", rekao je za "Nezavisne novine" Ibrahim Haseljić, koji je od 2016. godine član tima iz Velenja.
Prema njegovim riječima obro je upoznat s kvalitetima aktuelnog šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

"Prije svega, izvukli smo dobru ekipu Borca, koja igra isto tako brz rukomet kao i mi. Pratim utakmice Premijer lige BiH i ekipa Borca sa trenerom Mirkom Mikićem na čelu igra lijep rukomet. Ove godine su dobili nekoliko pojačanja, koja su sigurno dobrodošla u njihovoj igri", dodao je rukometaš Gorenja.

Kao prednost svog tima vidi to što Borac u ovom dvomeču neće moći računati na iskusnog golmana, Bojana Ljubišića, koji je, podsjetimo, u duelu sa Besom doživio tešku povredu, zbog koje će propustiti ostatak sezone.

"Mislim da nam je jedna od prednosti sigurno ta što neće biti Ljubišića, koji je jedan od glavnih igrača u ekipi Borca. Ovom prilikom mu želim što brži oporavak", naglasio je Haseljić i dodao da je Gorenje mlada i perspektivna ekipa, puna energije.

"Naša najveća snaga je ta što smo ekipa koja non-stop trči, imamo široku klupu i u mogućnosti smo da držimo jak tempo tokom cijele utakmice", naglasio je Haseljić u razgovoru za banjalučki dnevni list.

Prva utakmica između Gorenja i Borca m:tel biće odigrana u Sloveniji 13. ili 14. februara, a revanš je planiran sedam dana kasnije u Banjaluci.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC