• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tom Brejdi ima 43 godine i svi ga pitaju hoće li u penziju: Svi su čekali odgovor, stadion je treperio!

Autor Dragan Šutvić

"Svi ste to znali".

 tom-brejdi-ne-ide-u-penziju-superboul-tampa-bej Izvor: Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Tom Brejdi je ponovo uspio. Osvojio je sedmi put šampionski prsten i pokazao da je najveći ikada, a nije mogao da ga zaustavi ni najbolji kvoterbek novog talasa - Patrik Mahoums.

Tampa Bej je na fantastičan način završio sezonu protiv Kanzas Sitija (31:9) i pokazao se kao idealna destinacija za Toma Brejdija, a mnogi su se pitali da li je ovo i posljednja sezona u kojoj smo gledali legendarnog kvoterbeka.

Možda će vas zanimati

Sve bi bilo idealno da odluči da kaže "kraj", pokazao je da može do titule i van Nju Inglanda, pa čak i kada promijeni navike u 43. godini, ali svi su se nadali da će ipak reći da će igrati još malo...

Tome, da li ćeš još igrati?

"Vraćamo se... Svi ste to znali!", rekao je Tom Brejdi i oduševio publiku u Tampi koja je takvog igrača čekala punih 19 godina kada su osvojili prvi i jedini trofej.

I nije jedini, trener Brus Arijans, koji je razmišljao da podnese ostavku u slučaju poraza Bakanirsa, potvrdio je da ostaje na klupi, dok se za narednu sezonu "obećao" i Rob Gronkovski koji je briljirao u Superboulu.

Na nagovor Brejdija vratio se iz penzije i potvrdio da je i dalje briljantan "tajt end", pa je tandem koji je sjajno funkcionisao u Petriotsima dobio potvrdu i u Baksima.

Podsjetimo, Tom Brejdi je izabran kao 199. pik šeste runde drafta 2000. godine, a potom je sedam puta iz devet pokušaja osvajao Superboul. Šest ih ima sa Petriotsima i jedan sa Baksima, a pet puta je biran i za MVP-a finala.



(MONDO) 

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC