• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osipa se kadar Borca m:tel: S Vujovićem otišla i sva pojačanja koja je doveo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svim rukometašima, koji su stigli u Rukometni klub Borac m:tel nakon dolaska Veselina Vujovića, istekli su ugovori i neće biti produženi, saznaje naš portal.

 rk borac - savo slavuljica, artsjom podasinov, ivan egić, nemanja vučićević istekao ugovor Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije rezultatski neuspješne sezone za Banjalučane, koji su šampionsku titulu prepustili Izviđaču, dok je Sloboda osvojila Kup BiH, uslijedio je remont igračkog kadra.

Nikola Jeremić napustio je crveno-plave i prešao u Gračanicu, s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, a već po završetku sezone klub su napustili Savo Slavuljica, Artsjom Podasinov i INikola Egić.

Možda će vas zanimati

Pomenuti trojac angažovan je po dolasku Veselina Vujovića - bjeloruski golman, kao i dvojica bekova iz Srbije očigledno nisu zadovoljili i s njima neće biti produžena saradnja.

Banjalučki klub je napustio i pivotmen Nemanja Vučićević, kojeg doduše nije doveo Vuja, već se odlučni kružni napadač odlučio za transfer u beogradsku Crvenu zvezdu. Zvanično još nije potvrđen prelazak, ali vrlo je izvjesno da u narednoj sezoni neće braniti crveno-plave boje. Sigurno je takođe da bi za Vučićevića bilo mjesta u banjalučkom klubu i u narednoj sezoni s obzirom da se u Borčevom dresu nikad nije štedio.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac m:tel bi uskoro mogao da dobije i novog trenera nakon što bude održana sjednica Upravnog odbora, vjerovatno u petak, iako zasad nema imena potencijalnih kandidata za Vujinog nasljednika.

Na sjednici takođe bi trebalo da bude i priče oko podmlađivanja ekipe za narednu sezonu, u kojoj bi okosnicu činila tri-četiri iskusnija igrača uz dvojicu reprezentativaca Luku Perića i Marka Lukića, te mlade nade Siniša Dragičević, Luka Knežević, Berin Brkić, Nemanja Milovac, Luka Grahovac, Nikola Letić, Miloš Nježić, Amar Gračić, Nikša Petrović i Ognjen Kalamanda.

Omladinske kategorije su za razliku od prvog tima bile rezultatski veoma uspješne u prethodnoj sezoni i dobra investicija za budućnost s obzirom da su kadeti postali prvaci Republike Srpske, dok se juniori predstojećeg vikenda u Brčkom bore za titulu.

Poslije finalnog turnira na nivou Republike Srpske, uslijediće borba za titulu šampiona BiH.

Takođe, treba istaći da se kadetska selekcija takmiči u seniorskoj Drugoj ligi Republike Srpske, dok su juniori članovi prvoligaškog karavana.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Raspade se priča o titulama ko kula od karata

gandi

pare potrosene a rezultata nigdje.uprava napolje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC