• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković neka puzi, a ja odoh u finale! Zverev prijeti pred revanš iz Tokija - otkrio kako se jedino pobjeđuje Novak!

Autor Dragan Šutvić

Već je Aleksander Zverev u polufinalu Olimpijskih igara nanio težak poraz Đokoviću, a isto će željeti da učini i u polufinalu US opena.

 us open 2021 zverev đoković neka puzi ja odoh u finale Izvor: Profimedia

Plasirao se Novak Đoković u polufinale US opena pobjedom 3:1 protiv Matea Beretinija, ali to nije bio ishod koji je Aleksander Zverev priželjkivao.

Njemački teniser se u srijedu u Njujorku prvi plasirao među četiri najbolja igrača, a njegova izjava poslije meča jasno govori - želi da ode u finale ko god mu bude bio rival.

Možda će vas zanimati

Zverev je savladao Lojda Herisa 3:0 i to nakon jednog nesportskog poteza Nijemca u finišu prvog seta, a sada će u polufinalu morati da igra protiv najboljeg tenisera svijeta.

"Servirao je nevjerovatno u prvom setu, nisam imao mnogo šansi. Nekako sam dobio taj prvi set, to me je opustilo. I kasnije je počeo odlično da udara lopticu, ali sam uspio da dobijem meč", rekao je Zverev na terenu, odmah poslije pobjede nad Herisom i potom se fokusirao na meč Đokovića i Beretinija.

"Gledaću meč, naravno, kao i svi drugi. Isto kao i prošli meč. Oni neka igraju pet sati, neka puzeći izađu sa terena i budu veoma umorni, a ja odoh u finale. Tome se nadam", jasno je poručio Zverev šta je želio od tog meča.

On je potom na konferenciji za medije detaljnije pričao kako pobijediti Đokovića.

"Protiv Novaka se pripremate da odigrate najbolji mogući meč, da budete savršeni, u suprotnom nećete pobijediti. Uglavnom ne možete da budete savršeni i zato velika većina igrača gubi od njega. Protiv njega vi ste ti koji morate da pobijedite, vi morate da dominirate u poenima. Ne smijete da grešite. On je najbolji igrač na svijetu i jako je teško pobijediti ga", poručio je Zverev na konferenciji za medije.

Meč Đokovića i Zvereva biće na programu u petak, a to će biti revanš polufinala Olimpijskih igara u kojem je Nijemac nanio Srbinu težak poraz.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC