• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat izgubio 17 puta od Novaka, ali se ne predaje: Vjerujem da mogu da ispravim neke stvari!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Marin Čilić ne gubi nadu.

 dejvis kup marin čilić nada se pobjedi protiv novaka đokovića Izvor: Profimedia

Srbija i Hrvatska boriće se za mjesto u finalu Dejvis kupa, a najinteresantniji će biti duel Marina Čilića i Novaka Đokovića u drugom singl meču dana!

U pitanju su veliki prijatelji, ali i rivali, kome će ovo biti čak 20. međusobni susret. Čilić ne može da se pohvali doduše naročito sjajni rezultatima protiv Novaka pošto je izgubio čak 17 duela, ali i pored toga nada se da može da napravi iznenađenje i donese radost svojoj zemlji.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas sigurno teška borba sa Srbijom. Radi se o nevjerovatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka imaju još tri-četiri sjajna igrača koji su uvijek jako neugodni. Ali, daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju. Rezultati u Torinu su nam drastično digli samopouzdanje, duh u reprezentaciji je veoma pozitivan. Borna Gojo je pokazao još jedanput da je fenomenalan igrač za Dejvis kup i nadam se da će pobjede iz ovog takmičenja značiti i individualne pobjede i uspjeh na ATP Turu. Nikola i Mate su uvijek spremni da odigraju odlične mečeve, kao u cijeloj sezoni...", rekao je Čilić i dodao:

"Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz naravno nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali vjerujem da to mogu da ispravim i da ću protiv Novaka odigrati sjajan meč."

Posljednji duel Đoković i Čilić su odigrali u Madridu 2019. godine, kada je doduše Hrvat predao, dok je jedine pobjede ostvario 2016. u parizu i 2018. u Kvinsu. Samo jednom su se sastajali u Dejvis kupu, a tada je Đoković pobijedio u Splitu i odveo srpsku reprezentaciju u polufinale.

Podsjetimo, Hrvatska ima i najbolji dubl svijeta, tako da mnogi misle da bi prvi singl mogao da bude odlučujući.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC