• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda za kraj - Srbija pokazala ko je gazda u regionu: Razbijena Crna Gora, pa Slovenija, četvrtfinale ostalo san!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svjetsko prvenstvo je za Srbiju završeno onako kako je i počelo - pobjedom!

 rukometašice srbije pobijedile sloveniju na kraju svjetskog prvenstva Izvor: MN PRESS

Srbija može da bude ponosna na svoje djevojke! Rukometašice su pobjedom nad Slovenijom završile svoj nastup na Svjetskom prvenstvu pošto su bile treće u grupi I, iza Francuske i Rusije. 

Srpski tim je svoja jedina dva poraza doživio upravo protiv ta dva tima, Francuskinja koje su aktuelne olimpijske šampionke i Ruskinja koje brane bronzu sa prošlog SP. 

SRBIJA - SLOVENIJA 31:25 (19:14)

Možda će vas zanimati

Nije Slovenija priprijetila srpskom timu ni u jednom momentu, pošto su rukometašice Srbije gubile samo sa 2:1 na startu. Potom je uslijedila velika serija, dale su izabranice Uroša Bregara šest golova zaredom, povele su sa 7:2 i od tada nisu gubile prednost ni u jednom momentu. 

Prišla je Slovenija na "minus dva" pred kraj prvog poluvremena (16:14), ali bolje od toga nije moglo. U samom finišu meča bilo je i rekordnih "plus osam" za srpski tim, ali je na kraju došlo do malog opuštanja. 

Srbija se do kraja borila i malo je falilo da naš tim dođe do četvrtfinala. Pobijeđeni su Poljska i Kamerun u prvoj grupnoj fazi, a u drugoj je pokazano da smo regionalna rukometna sila. Konačno su Srpkinje savladale Crnu Goru, a sada je pala i Slovenija.

Ipak dva poraza su bila previše da bi se prošlo dalje. Rusija je objektivno bila bolja i tu nije bilo šanse, ali ostaje žal za porazom od Francuske protiv koje je Srbija do posljednjih momanata meča bili u igri. 

SRBIJA: Agbaba J, Agbaba M, Graovac, Janjušević 5, Jovović, Kocić 4, Kojić, Kovačević 6, Liščević 2, Lovrić 1, Petrović 1, Radojević 3, Risović 1, Stamenić, Stoiljković 8, Vukajlović

SLOVENIJA: Beganović, Copi, Gomilar, Gros 4, Jurić, Gramar 4, Ljepoja 2, Mrmolja, Omeregi 3, Pandžić 1, Stanko 3, Svetlik 1, Varagić 5, Vojinović, Zabjek, Zulić 2

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC