• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa - novi peh za "zmajeve": Desetkovani na Šveđane, otpala i dvojica Banjalučana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi problemi za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine pred početak Evropskog prvenstva u Slovačkoj i Mađarskoj.

 Rukomet: BiH desetkovana protiv Švedske - pozitivan i Dejan Malinović, Vladimir Vranješ povrijeđen Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izabranici Ivice Obrvana od 20.30 u Bratislavi igraju prvu utakmicu Grupe E protiv favorizovane Švedske, a u posljednjem obraćanju javnosti pred meč, Rukometni savez BiH je saopštio da "zmajevi" imaju još kadrovskih problema.

Iako na put zbog korona virusa nisu ni krenula četvorica rukometaša (Admir Ahmetašević, Alen Ovčina, Dino Hamidović i Elmir Građan), nakon jučerašnjeg negativnog testiranja svih u bh. taboru, danas je bilo i pozitivnih na korona virus.

Šef delegacije BiH Srđan Jović i jedini desni bek u ekipi Dejan Malinović su dobili pozitivan nalaz, sinoć je nezgodnu povredu zaradio i golman Benjamin Burkić, koji će ipak stisnuti zube protiv Šveđana, a saopšteno je i da drugi Banjalučanin Vladimir Vranješ neće nastupiti jer se još nije oporavio od povrede. Kao ni Marko Herceg, koji je negativan, ali ima temperaturu.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Ionako desetkovani izostancima zbog povreda, zaraze korona virusom danas smo dobili još loših vijesti. Nakon što su u Sarajevu zbog pozitivnih nalaza na prisustvo korona virusa ostali Admir Ahmetašević, Alen Ovčina, Dino Hamidović i Elmir Građan, u ekipi imamo nedovoljno oporavljenog Vladimira Vranješa (koji večeras neće biti u sastavu), sinoć je neugodnu povredu na treningu zaradio i prvi golman Benjamin Burić (ipak će nastupiti večeras), a danas su pozitivne rezultate na prisustvo koronavirusa Covid-19 jedini desni bek (jedini ljevak) u ekipi Dejan Malinović i šef bh. delegacije Srđan Jović. Malinović i Jović su već u karantinu i čekamo njihove rezultate PCR testiranja. Naš lijevi bek Mirko Herceg već treći dan ima temperaturu (negativan je na kovid-19) i on takođe neće igrati večeras. Vjerujemo da će naši momci, koji večeras izađu na teren dati sve od sebe, a naše je da ih podržimo i budemo uz njih od prve do posljednje minute", navodi se u saopštenju RS BiH.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC