• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Australijanka sa koronom učestvuje na ZOI: Novaka su deportovali, a zbog nje je reagovala država!

Autor Dragan Šutvić

Dvostruki aršini ponovo na djelu...

 australijanka na olimpijskim igrama pozitivna na koronu  Izvor: Profimedia

Nevjerovatna vijest stiže sa Zimskih olimpijskih igara u Pekingu. Australija ponovo pokazuje da ih baš briga za pravila, nakon što su deportovali Novaka Đokovića, ne dozvolivši mu da se takmiči sa medicinskim izuzećem.

Jedna olimpijka iz te zemlje bila je pozitivna na korona virus i trebalo je da zbog toga napusti Kinu, ali je na reakciju države Australije ona ipak zadržana i dopušteno joj je da nastavi da se takmiči!

Možda će vas zanimati

Dvostruki aršini su nekada zaista nevjerovatni. Gotovo polovinu januara trajala je politička farsa i progon Novaka Đokovića iz Australije, iako je u tu zemlju došao sa validnim medicinskim izuzećem, da se takmiči na Australijan openu. To mu nije bilo dozvoljeno, a sada su se pojavile nove vijesti koje se tiču Australije i njihovog odnosa prema korona virusu.

Tali Gil je Australijanka koja se takmiči u karlingu i u protekla 24 sata prošla je pravu dramu. Dobila je pozitivan test na kovid-19 i bila je opomenuta da bi trebalo da napusti Kinu zajedno sa njenim partnerom u karlingu Dinom Hjuitom.

Već je spakovala torbe, ali je pred meč sa Švajcarskom ipak dobila potvrdu da će moći da nastavi da se takmiči, nakon uložene žalbe Australije! Tako će ona i pozitivna na kovid-19 moći da se nadmeće na Zimskim olimpijskim igrama!

Jedan brazilski portal je ovu vijest objavio pod naslovom "Nakon što su Đokovića tretirali kao lopova, Australija dobila dozvolu za takmičarku da se nadmeće sa Kovidom-19".

Upravo to je pokazatelj da se u Australiji radilo o političkom progonu najboljeg tenisera svijeta, a ne o brizi za zdravlje Australijanaca, kako su tamošnji političari to željeli da predstave...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC