• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadalov portparol se uplašio Novakove "osvete": Čudna izjava o Đokoviću poslie Australije, dao sam mu samo jedan savjet!

Autor Haris Krhalić

Zanimljivo je da je Rafin portparol radio sa Đokovićem.

 Nadal portparol izjava Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je čovjek koji gotovo nikada nije upadao u "neprilike" zbog izjava nakon meča, ili poteza koji se dogode van terena, a zasluge za to pripadaju i njegovom portparolu Benitu Bernardezu-Barbadilju.

Već 16 godina brine o imidžu Rafaela Nadala, iako uopšte nije iz marketinške branše, a zanimljivo je da je jedno vrijeme sarađivao i sa Novakom Đokovićem. Rastali su se baš pred meteorski uspon srpskog tenisera, pa baš tada je imao jedan savjet za Novaka Đokovića za koji kaže i da ga je poslušao.

"Kada sam predstao da sarađujem sa Đokovićem 2011. godine, moj jedini savjet koji sam mu dao je da se drži rivalstva sa Nadalom na terenu", rekao je poznati portparol iz Hereza.

"Mislim da me je poslušao jer se njih dvojica odlično slažu, a nadam se da se situacija nije promijenila poslije Australije".

Poznato je da su Nadal i Đoković imali razmirice uoči 2011. godine, kada je Đoković iz zabave imitirao svog kolegu, a to mu je Španac jedini od svih zamerio. Često je to pominjao, u međuvremenu se zaboravilo i u fokus su došli samo rezultati, da bi se nove strasti probudile tokom Australijan opena.

U više navrata Nadal je odbio da pruži podršku Đokoviću, dok se borio da zaigra na Australijan openu, što nije iznenađenje jer je Rafa baš u njegovom odsustvu uspio da dođe do rekordnog grend slema.

Čini se da je i sada portparol znao da stvari nisu idealne, pa je preventivno reagovao.

"Istina je da se Nadal i Federer redovno čuju preko poruka. I to je sve. Uvjeravam vas da su sva trojica sjajni ljudi...", poručio je Benito Bernardez-Barbadiljo.


Podsjetimo, Novak Đoković se vraća na teren 21. februara u Dubaiju, a potom je prijavljen za Indijan Vels. Nije za sada potvrđeno da li će imati dozvolu da učestvuje na turniru u SAD, ali ako bude igrao - tamo će ga čekati upravo Nadal, a taj meč će priželjkivati cijela planeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC