• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je htio da se distancira od antivaksera! Javio se novinar koji je intervjuisao Đokovića: Znam zašto je ovo uradio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iz "prve ruke" prenio je utiske o intervjuu sa Novakom Đokovićem koji je urađen u Beogradu.

 novinar o intervjuu sa novakom đokovićem Izvor: Twitter/BBCBreakfast/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nije se oglašavao još od deportacije iz Australije, pa je njegov intervju za britanski Bi-Bi-Si uzburkao javnost pošto je progovorio o temama koje sve zanimaju.

Đoković je naglasio da nije antivakser, kao i da trenutno ne želi da se vakciniše makar to imalo posljedice kao što su sportski rezultati, a novinar koji je razgovarao sa njim Amol Radžan objasnio je "iz prve ruke" kakve utiske nosi iz intervjua sa najboljim teniserom svijeta.

Možda će vas zanimati

Radžan, koji je Đokovića tokom intervjua začuđeno pitao "zašto, Novače?" nakon što je čuo da je spreman da titulu najboljeg svih vremena stavi na kocku, javio se u Jutarnjem programu Bi-Bi-Sija.

"Bio je odlučan da se ne oglašava u Australiji i tokom turnira, dijelom zato što je želio da ispoštuje ljude koji učestvuju na turniru, a osjeća se pogrešno predstavljenim i neshvaćenim. Intervjuom je svoj položaj želio da distancira od globalnog pokreta antivaksera, naveo sam ga da priča o tome zbog njegove pozicije u svemu", rekao je Radžan.

"On osjeća da kao jedan vrhunski sportista mora i te kako da pazi šta 'ulazi' u njegovo tijelo, a drugo je stvar njegovih principa, kazao je da je slobodarskog uma, da odluka zavisi isključivo od njega i da brani pravo izbora, da je to svačija individualna odluka. Mislim da je sve ovo uradio da bi se konačno čuo njegov glas, ali i da bi se odvojio od globalnog antivakserskog pokreta, te da još jednom poruči Australiji da nije želio da krši pravila."

Novak Đoković je objasnio i prave razloge zbog kojih je deportovan iz Australije, a nove detalje saznaćemo večeras kada bude objavljen kompletan intervju sa srpskim teniserom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC