• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo niste vidjeli u Novakovom intervjuu za RTS: Nezapamćena scena u studiju zbog Đokovića! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Pogledajte šta se događalo iza kamere Javnog servisa

 Đoković o Australijan openu Izvor: Instagram/nibman

Prvi intervju Novaka Đokovića za srpske medije o paklu koji je proživio u Australiji izazvao je veliku pažnju, kako god gledalaca, tako i kod novinara i zaposlenih u Javnom servisu.

Najbolji teniser svijeta pričao je o planu da se vrati u Australiju, otkrio je kako ga je Nik Kirjos iznenadio i priznao da se kaje zbog velike greške pred put na Australijan open. Za to vrijeme, iza kamere se formirao red Novakovih fanova u Radio-televiziji Srbije koji su htjeli da se slikaju sa najboljim srpskim sportistom.

Uz opširan razgovor za RTS, Novak je u toku snimanja i ispunio želju prisutnih i odgovarao na molbe za zajedničku fotografiju. Pogledajte slike iz studija, koje takođe pokazuju kolika je Nole zvijezda u Srbiji.

"Da li je sve prošlo? i jeste i nije. Osjećam se bolje nego što je bio slučaj dok sam boravio  Australiji. Život ide dalje, imam dvoje djece, mnogo toga što me van tenisa raduje i čemu je potrebna moja pažnja. Isto tako, i dan danas doživljavam čudan osjećaj koji nisam imao ranije, zbog svih dešavanja u posljednjih mjesec dana", rekao je Đoković na početku prvog obraćanja Srbiji u 2022. godini

Novak je u vrijeme emitovanja ovog intervjua već bio u Dubaiju, gdje se sprema za prve mečeve u 2022. godini, poslije dvoipomesečne (prinudne) pauze od takmičarskih obaveza. Nole i u Aziji, kao i širom svijeta, izaziva veliku pažnju, a bio je najveća zvijezda u Expo paviljonu Srbije.

Novak je sada spreman da krene ispočetka i to u gradu i zemlji gdje ga niko neće pitati da li je vakcinisan.

"Ne brine nas njegov status kada je vakcinacija u pitanju. Za nas je najbitnije da su poštuju vladini propisi i protokoli. Zakon ne zahtjeva da neko bude vakcinisan da bi ušao u zemlju, potrebno je samo imati negativan PCR test", izjavio je direktor turnira u Dubaiju, Salah Tahli.

Takmičenje u tom gradu počinje u pondjeljak, kada ćemo konačno vidjeti Novaka opet tamo gdje je najbolji - na terenu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC