• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da sam igrao u Australiji, ne bi bilo ovako: Novaka oduševila publika u Dubaiju - Nisam znao kako će biti, ali hvala im!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je dobio sjajan doček, a odgovorio je sjajnom igrom!

 Đoković izjava nakon pobjede u Dubaiju Izvor: Twitter/TennisTV/screenshot

Novak Đoković je pobedio na svom prvom meču od povratka na teren! Savladao je Lorenca Musetijau dva seta, a poslije duela je istakao da mu je prije svega drago što se vratio na teren.

On je naglasio da je ovo za njega bilo jedno divno veče.

"Bilo je divno, dobro veče svima! Nisam mogao da tražim bolji prijem ovdje. Prošlo je malo vremena otkad sam igrao prošli meč. Ovo je dobar početak sezone, najbolje moguće iskustvo i hvala vam puno što ste me tako dočekali", rekao je Novak.

S obzirom na dugu pauzu bio je zadovoljan igrom, iako mu se neke greške nisu svidjele.

"Sve u svemu pobjeda u dva seta, mogu da budem zadovoljan svojom igrom, posebno naklon što nisam igrao tri mjeseca. Bilo je momenata kada sam igrao jako dobro, bilo je i nekih neiznuđenih grešaka, a to je normalno poslije ovakve pauze. Drago mi je da sam dobio u dva seta protiv ovakvog rivala, jako talentovanog tenisera koji ima puno da ponudi", dodao je on. 

Zatim su ga pitali novinari šta je poručio svom timu u jednom momentu meča kada je imao raspravu sa svojom ložom.

"Preskočiću ovaj odgovor. Jednostavno to je u žaru borbe, nekada moraš da izbaciš tu frustraciju iz sebe. Nezadovoljan si igrom, sobom, onim što se dešava, ali uradiš sve da prevaziđeš to", dodao je on. 

Na kraju kada se sve sabere i oduzme, mora Novak da bude zadovoljan. 

"Sve u svemu, moram da budem zadovoljan poslije ovako duge pauze. Odigrao sam jako solidan meč. Nije mi se dopao procenat prvog servisa. Na momente sam servirao odlično, ali vjerovatno sam malo izgubio ritam zbog meča. Kad je trebalo da budem agresivan, bio sam", naglasio je on,

A onda je ponovo pričao o strasti koju i dalje oseća prema tenisu poslije svih osvojenih trofeja. 

"Ovo je sport koji jako volim i imam strast kao i svi ostali igrači na svijetu, posebno oni koji pretenduju da budu u vrhu. Ovo je moja ljubav i moj posao. Shvatam tenis jako ozbiljno i svaki dan treninga se trudim da izvučem najviše iz sebe. Uzimajući u obzir sve okolnoste i kroz šta sam prošao u posljednjih mjesec i po dana, jako sam zadovoljan kako sam odigrao večeras."

A na kraju se osvrnuo i na navijače.

"Fantastični su navijači danas. Bilo je neizvjesno kako će me dočekati publika. Nisam znao kako će biti, ovo je na kraju bilo bolje od najboljeg. Da sam izašao na teren u AUstraliji, vjerovatno ne bi bilo ovako. Nisam znao kako će reagovati, ali hvala im od srca."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC