• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne razmišljamo o Slogi, fokus je na Gradačac: Trener Borca m:tel priznao - sa Dobojlijama uvijek neizvjesno

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mirko Mikić, strateg rukometaša Borca m:tel, nije želio previše da komentariše žrijeb četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine na kojem je banjalučki klub za rivala dobio dobojsku Slogu.

 Mirko Mikić za MONDO o žrijebu Kupa BiH: Uvijek neizvjesno protiv Sloge Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Na žrijebu u Mostaru, Banjalučani su za protivnika izvukli Slogu iz Doboja, starog rivala koji ih je u posljednjem međusobnom meču u okviru Svesrpskog kupa savladao u Loznici.

Iako je prvi četvrtfinalni duel zakazan za 2. mart, a revanš sedam dana kasnije, strateg crveno-plavih Mirko Mikić u ovom trenutku razmišlja isključivo o startu proljećnog dijela Premijer lige BiH i gostovanje u Gradačcu.

"Ne razmišljam o utakmici protiv Sloge, imamo sada prečeg posla u subotu, a to je otvaranje drugog dijela sezone u Gradačcu. Naš apsolutni fokus je na tu utakmicu, samo smo na nju koncentrisani, a kad dođe vrijeme razmišljaćemo o dobojskom klubu. Pokušavamo što detaljnije da se spremimo za prvo proljećno kolo i to je ono s čime smo u ovom trenutku zaokupljeni", rekao je Mikić za MONDO.

Prema njegovim riječima, kao što je uostalom istakao za naš portal i njegov kolega sa dobojske klupe Dejan Vasilić, svjestan je da su mečevi Banjalučana i Dobojlija uvijek neizvjesni bez obzira na stanje na tabeli.

"Ono što mogu za sada da kažem je da su naši međusobni mečevi uvijek bili neizvjesni, a tako će biti i ovaj put. Pogotovo što igramo tri vezane utakmice. Ni protiv mnogo slabijih ekipa nije lako igrati tri vezana meča. Neke stvari budu očigledne i evidentne, neke stvari se još bolje skautiraju, pa očekujem tri tvrde utakmice protiv Dobojlija. Ponoviću opet da je naš fokus prvo na Gradačac, a onda ćemo analizirati i detaljnije pričati o Slogi", dodao je šef struke crveno-plavih.

Borac m:tel je jesenji dio sezone okončao na liderskoj poziciji bez ijednog poraza. Banjalučani su stekli osam bodova prednosti ispred drugoplasiranih ekipa Slobode i Vogošće, dok je Sloga tek na 11. mjestu sa čak 14 bodova minusa u odnosu na banjalučki tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC