• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni teniser nema dilemu - "Đoković će biti najveći ikada": Već dominira, a osvojiće 25 grend slem titula!

Autor Haris Krhalić

Što se njega tiče, sve je jasno. Novak Đoković će biti najbolji teniser svih vremena kada završi karijeru, a do tada će osvojiti još nekoliko najvećih trofeja.

 Greg Rusedski o Novaku Đokoviću Izvor: Profimedia

Najbolji teniser na svijetu Novak Đoković trijumfalno se vratio u vrhunsku formu, pošto je u Rimu "čistio" svoje rivale na putu do prve titule u 2022. godini. Pokazao nam je u Beogradu, Madridu i Rimu da formu podiže pravovremeno, taman za Pariz i Rolan Garos na kojem želi da osvoji 21. grend slem titulu.

Tim peharom izjednačio bi se sa Rafaelom Nadalom i ponovo bi svi argumenti za najboljeg tenisera u istoriji bili na njegovoj strani. Da će se to desiti vjeruje i nekadašnji teniser Greg Rusedski.

Slavni teniser koji je predstavljao Kanadu i Veliku Britaniju nema dilemu da li će Srbin karijeru završiti kao najbolji svih vremena!

"Novak Đoković će biti najbolji teniser u istoriji", rekao je Rusedski!

Nekada četvrti igrač planete, osvajač 15 turnira i finalista US Opena iz 1997. godine smatra da će Novak stići do 25 grend slem titula, a tada neće biti polemike oko toga ko je najbolji ikada.

"Prvi je na ATP listi najviše nedjelja, a ima bolji međusobni skor sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Može da završi karijeru sa 25 grend slem titula", naveo je nekadašnji teniser.

Prvu priliku za trofej Novak će imati u Parizu, gdje brani titulu. Najveća konkurencija mogao bi da mu bude Rafael Nadal koji se muči sa povredom, ali mu je ovo omiljeni turnir i teško je zamisliti da će ga propustiti uprkos bolovima. Za Rodžera Federera se zna da neće učestvovati i teško je pomisliti da Švajcarac može da stigne do još nekog velikog trofeja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC