• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković mi je promijenio život, prestala sam to da jedem! Grend slem šampionka se javila: Novače, moramo da razgovaramo!

Autor Haris Krhalić

Kanadska teniserka i šampionka US opena otkrila je kako je zbog Novaka promijenila ishranu.

 Bjanka Andresku o Đokoviću Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Profimedia

Novak Đoković ima ogroman uticaj na tenis, kako na muški, tako i na ženski. O tome najbolje govore riječi kanadske teniserke Bjanke Andresku (22) koja je otkrila kako joj je Srbin promijenio život.

U razgovoru sa tamošnjim medijima ispričala je neke zanimljive detalje o bezglutenskoj ishrani i otkrila koliko joj je Nole pomogao. Nada se da će sa njim moći da radi i na inicijativi oko mentalnog zdravlja.

"Pročitala sam Novakovu knjigu 'Serviraj za pobjedu' i zbog toga ne jedem gluten. Hvala mu na tome, mada možda i ne toliko, jer mi gluten nedostaje. Šalim se malo. Promijenio mi je život na bolje od tada. Nadam se da ću moći sa njim da pričam uskoro o mentalnom zdravlju, možda započnemo nešto", ispričala je Bjanka.

Ovo je Bjanka Andresku:

Andresku, čiji roditelji su iz Rumunije došli u Kanadu, najveći uspjeh u karijeri ostvarila je 2019. godine kada je osvojila US open. Najbolji plasman bio joj je četvrto mjesto na WTA listi, a upravo je zbog mentalnog zdravlja napravila pauzu od šest mjeseci bez tenisa. Zato je sada na 51. poziciji.

"Bilo bi dobro da i u muškom tenisu postoji inicijativa za mentalno zdravlje. Znam da Đoković često govori o tome. Slušala sam dosta njegovih intervjua na tu temu. Pričala sam sa njim ranije, mada ne o tome. Doduše, bilo je baš lepo pričati sa njim, osjećala sam se kao fan", prepričava Bjanka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC