• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak više neće osvojiti grend slem zbog ovih pet tenisera"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Umjesto da se priča koji su to teniseri koji mogu da iznenade Nadala, njemu su "upisali" sve grend slem pehare do idućeg Vimbldona. A nakon toga kažu dolazi nova generacija zbog koje Novak neće osvajati trofeje...

 Britanski mediji lista tenisera koji će sprijećiti Đokovića da osvaja grend slemove Izvor: YouTube/Wimbledon/Printscreen

Gotovo je izvjesno da Novak Đoković neće učestvovati na predstojećem US Openu pošto nije vakcinisan, dok nisu velike šanse da će moći i na Australijan open, iako je tamo došlo do promjene vlasti.

To znači da bi Đoković mogao da propusti iduća dva grend slem turnira na kojima Nadal ima veliku šansu da ode na "plus tri", možda i na čak četiri grend slem trofeja viška ako odbrani titulu na svom omiljenom Rolan Garosu. I umjesto da se britanski mediji bave time ko bi na tim turnirima mogao da iznenadi Nadala, već su mu upisali da ima 25 grend slem trofeja i analiziraju ko će spriječiti Đokovića da ga potom sustigne.

Tako su nekada najbolji britanski teniser Džon Lojd i osvajač Vimbldona iz 1987. godine Pet Keš izabrali pet talentovanih igrača koji bi mogli da spreče Đokovića da osvoji još grend slem titula od 2023. godine, prenosi britanski "Ekspres".

"Ja bih izabrao Janika Sinera kao jednog od najboljih igrača ove generacije, ali još više mi se sviđa Karlos Alkaraz. Iako nije igrao dobro protiv Sinera na Vimbldonu. Ali, mislim da će naučiti dosta toga u budućnosti i da će osvojiti više od deset grend slem titula u svojoj karijeri", ocijenio je Lojd.

Pet Keš je izabranio dvojicu Skandinavaca - Holgera Runea i Kaspera Ruda za koje vjeruje da mogu da naprave "štetu" Đokoviću u budućnosti i da treba obratiti pažnju na njih.

"Rud i Rune su baš dobri, naravno i Siner... Ja bih spomenuo i Džeka Drejpera, mislim da će biti dobar igrač", pohvalio je mladog Britanca iskusni teniser iz Australije, a sigurni smo da ako ove riječi dođu do Đokovića samo će ga motivisati da što duže ostane u tenisu i pokaže svima koliko greše.

I dalje postoji mogućnost da Đokovića ipak puste u Sjedinjene Američke Države, kao što se i "pohvalio" Niku Kirjosu, dok bi promjena političkih struktura u Australiji mogla da dovede do puštanja Srbina u Melburn.

Anketa

Da li će Novak Đoković učestvovati na US Openu?

  • Neće mu dati sigurno

    66.67% (14)

  • Hoće, promeniće se pravila!

    23.81% (5)

  • Nisam siguran...

    9.52% (2)

Da li će Novak Đoković učestvovati na US Openu?

Rezultati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srbin

Englezi mogu samo Đokoviću da .... Samo naprijed Nole.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC