• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zamalo tuča na odbojkaškom meču! Hrvat prošao ispod mreže, sudija dijelio crvene kartone! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Krajnje neobično je da na odbojkaškoj utakmici dođe i do "oštrih pogleda", a kamoli da situacija bude na ivici fizičkog incidenta.

 Svađa na odbojkaškoj utakmici Hrvatska Grčka Izvor: YouTube/screenshot/European Volleyball

Iako je odbojka ekipni sport - teško da postoji "miroljubiviji" pošto praktično nema kontakata dvije strane, ali na utakmici muških reprezentacija Hrvatske i Grčke došlo je do neviđenog incidenta!

U pitanju je susret u kvalifikacijama za plasman na Evropkso prvenstvo 2023. godine, u kome je Grčka ubjedljivo pobijedila Hrvatsku pred svojim navijačima 3:0 (25:12, 25:23, 25:15), a na kome su odbojkaši bili izuzetno nervozni, posebno u trećem setu u kome je došlo do krajnje neobične scene.

Nakon jednog grčkog bloka na Marku Sedlačeku, srednji bloker hrvatske reprezentacije Ivan Mihalj prošao je ispod mreže na protivničku polovinu kako bi se "objasnio" sa Grkom.

Došlo je do guranja sa grčkim odbojkašima zbog čega je brzo reagovao i sudija. Dok smo gledali "hajlajtse", začula se pištaljka i meč je na kratko prekinut, a vrlo brzo su se strasti i smirile, odnosno igrači su se izmirili u nadi da neće dobiti žestoke kazne zbog ovakvog ponašanja.

Pogledajte!

Ipak, sudija je pokazao crvene kartone Ivanu Mihajlju i Atanasijosu Protopsajitisu koji su se na kraju rukovali i pomirili, a ostatak meča su proveli na klupama.

U trećem setu, nakon jednog grčkog bloka na Marku Sedlačeku, srednji bloker Ivan Mihalj prošao je ispod mreže na protivničku polovicu, a to je protivno pravilima. Naguravao se s grčkim igračima, no do ozbiljnijeg sukoba nije došlo. Sudac je dao crvene kartone Mihalju te Grku Athanasiosu Protopsaltisu, koji su se na kraju rukovali i pomirili", rekao je reprezentativac Petar Đirlić poslije meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC