• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Pudar ne ide na Svjetsko juniorsko prvenstvo: Oglasio se klub - Nismo imali odmor od januara!

Autor Dragan Šutvić

Prvakinja Evrope na 200 metara leptir neće učestvovati na Svjetskom juniorskom šampionatu u Peruu.

 Screenshot.PNG Izvor: YouTube/Screenshot

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar oduševila je evropsku i svjetsku javnost sjajnim nastupima na prvenstvu Evrope u Rimu.

U disciplini 100 metara leptir, Mostarka je doplivala do bronzane medalje, dok je na duplo dužoj dionici bila zlatna, što je najveći uspjeh bh. plivanja ikad.

Možda će vas zanimati

Naredno veliko takmičenje na kojem je Lana trebalo da nastupi trebalo je da bude Svjetsko juniorsko prvenstvo, koje se od 30. avgusta do 4. septembra održava u Peruu, ali na njemu, kako je saopštio Klub vodenih sportova "Orka", čiji je Lana član, tamo neće biti 16-godišnje plivačice.

"Sutra, 20.8. u organizaciji našeg kluba i Sportskog saveza Grada Mostara na platou ispod Starog mosta sa početkom u 19:00 sati održaćemo pres konferenciju za predstavnike medija jer osjećamo obavezu da se poslije svega obratimo našoj javnosti. Dužni smo Vam reći da će ovo biti jedino medijsko pojavljivanje Lane Pudar u ovom periodu, jer Lana sa svojim najbližima nakon ovog događaja ide na zasluženi odmor kojeg nije imala od januara mjeseca ove godine. Iz tog razloga smo odustali i od učešća na svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se održati u glavnom gradu Perua Limi, u periodu od 30.8. do 5.9., gdje bi Lana svakako bila jedan od glavnih favorita za odličja u svim disciplinama u kojima bi nastupila", saopštio je mostarski klub.

Ove godine, Lana Pudar je osim pomenute dvije medalje osvojila još pet.

Okitila se zlatnim odličjima u disciplinama 100 i 200 metara leptir na Mediteranskim igrama u Oranu (Alžir), dok je zlatna bila i u Otopeniju (Rumunija), na Evropskom juniorskom prvenstvu, u disciplinama 50 i 200 metara leptir. Na istom takmičenju, ali u disciplini 100 metara leptir, doplivala je do srebrne medalje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC