• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniski savez RS obilježio 30 godina postojanja: Naši ciljevi su dvorana i proširenje Nacionalnog centra!

Autor Dragan Šutvić

Svečanom akademijom u Banjaluci obilježene su tri decenije rada TS RS.

 teniski savez rs obilježio 30 godina postojanja  Izvor: Srna

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović rekao je večeras, na svečanoj akademiji povodom 30 godina postojanja ovog Saveza, da su Banjaluka i Srpska na teniskoj mapi svijeta i istakao da se na teniskom terenu usvajaju najveće ljudske vrijednosti.

"Teniski teren je mjesto gdje se rađaju i gaje veliki snovi, događaju velike emocije, gdje se živi tenis, razvija sportski duh i usvajaju najveće ljudske vrijednosti", istakao je Milinović.

Možda će vas zanimati

Prema njegovim riječima, ono što je najvažnije je zdravlje, što je sinonim za sport, a koji je izuzetno važan za djecu u današnje, digitalno doba.

"Naš san i cilj je velika teniska dvorana i proširenje nacionalnog teniskog centra u kojem bi djeca imala najbolje uslove za trening tokom cijele godine", rekao je Milinović i dodao da vjeruje u ispunjenje snova.

Milinović je naglasio da je Teniski savez Srpske, koji okuplja sve teniske klubove u Republici, ponosan na 20. ATP čelendžer.

"Uspjeli smo ono što nisu mnogo veći od nas - održati kontinuitet, kvalitet i vjeru da ćemo izrasti u još bolje i veće i jesmo", rekao je Milinović i zahvalio svima za podršku, naročito institucijama Srpske - predsjednika i Vlade Srpske.

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Mirko Petrović zahvalio je Teniskom savezu Republike Srpske i predsjedniku Drašku Milinoviću za odličnu saradnju koju imaju dugi niz godina u korist tenisa i razvoja mladih igrača.

"Teniski savez Srbije čini ono što je u njegovoj moći da pomogne Teniskom savezu Republike Srpske i da pruži podršku u razvoju najtalentovanijih igrača", naveo je Petrović, dodavši da će Teniski savez Srbije pomoći Teniskom savezu Republike Srpske i tako što će besplatno ponuditi edukaciju trenera i sudija, te pokušati i da ovdje organizuje seminare za razvoj tenisa koji treba da popularizuje namlađu kategoriju igrača u uzrastu od sedam do deset godina.

Petrović je čestitao Teniskom savezu Republike Srpske 30 godina postojanja, poželiviši još više uspjeha i dobrih rezultata.

"Svaki uspjeh tenisera iz Republike Srpske doživljavamo kao uspjeh tenisera iz Srbije i tu nema razlike", naglasio je Petrović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC