• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca m:tel poslije žrijeba EHF Evropskog kupa: Uvijek je lijepo igrati protiv ekipa iz Slovenije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke rukometaša Borca m:tel Mirko Mikić zadovoljan je ishodom današnjeg žrijeba koji je crveno-plavima u drugom kolu EHF Evropskog kupa donio dvomeč sa slovenačkom RIbnicom.

 Mirko Mikić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Nakon što su prošle sezone eliminisani od slovenačkog Gorenja iz Velenja, Banjalučani su u predstojećoj sezoni EHF Evropskog kupa ponovo na žrijebu izvukli Slovence.

Ovoga puta u pitanju je ekipa Riko Ribnice, koja će u prvoj utakmici 29./30. oktobra dočekati tim Mirka Mikića, a revanš je zakazan sedam dana kasnije u banjalučkom "Boriku".

"Opet ekipa koja nam je geografski blizu, što nije loše da izbjegnemo velike troškove i duga putovanja. Osim toga, uvijek je lijepo igrati protiv timova iz Slovenije, koje su tradicionalno 'školovane'. Mi se inače trudimo da uspostavimo sistem kakav inače ima većina slovenačkih ekipa",rekao je Mikić za MONDO.

Prema njegovim riječima, nema u ovom trenutku mnogo informacija o budućem protivniku, ali jasno mu je da sličan rukomet igra većina slovenačkih ekipa.

"Ribnica čim je uspjela da osigra plasman u evropska takmičenja ispred slovenačkog saveza znači da je riječ o dosta dobroj ekipi. Moram da priznam da ih nisam dosad gledao, ali pretpostavljam da igraju brzo, da imaju snažnu odbranu i puno tranzicije. Vjerovatno je u pitanju tradicionalno slovenački dosta dobro tehnički potkovan tim, pogotovo na bekovskim pozicijama tako da se radujemo lijepom dvomeču. Radujemo se takmičenju, probaćemo se što bolje spremiti kad dođe vrijeme za to s obzirom da je prva utakmica krajem oktobra. Do tada ćemo prikupiti sve potrebne informacije",dodao je trener Borca m:tel, koji je nedavno osvojio prvi trofej u sezoni - Kup Republike Srpske, pobijedivši u finalu u Istočnom Sarajevu dobojsku Slogu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC