• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se ne ponaša prema Partizanovoj imovini! Ostoja Mijailović o sportskom društvu - "JSD je u stanju kliničke smrti"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nastavlja se polemika unutar JSD Partizan nakon burne sjednice skupštine, a sada se ponovo oglasio i Ostoja Mijailović.

 Ostoja Mijailović o JSD Partizan Izvor: MN PRESS

Sukob u JSD Partizan se nastavlja. Tokom sedmice viđeno je mnogo dešavanja, a sve nakon burne sjednice skupštine u Humskoj održanoj u ponedjeljak. Agencija je nakon toga u utorak zvanično upisala Ostoju Mijailovića kao zastupnika sportskog društva, ali iz JSD Partizan stižu drugačije tvrdnje.

Možda će vas zanimati

JSD Partizan je u petak podnijelo krivične prijave i izdao saopštenje u kojem su objavili da su se Tužilaštvu obratili i zbog Ostoje Mijailovića. A upravo on je objasnio zbog čega je sve u Humskoj u ponedjeljak rađeno legalnim putem.

Mijailović je gostujući u emisiji "Sportal jutro" istakao da je JSD Partizan uniženo u korist fudbalskog kluba.

"Sportsko društvo je stavljeno u stanje kliničke smrti da bi primat imao FK Partizan, tako su nam mali klubovi umrli. Atletska staza je u katastrofalnom stanju, mi ne možemo da se takmičimo. Država je dala finansijku pomoć Sportskom društvu, a od toga su plaćani troškovi fudbalskog kluba, a sad čujem da će neko da gradi tamo zgrade, neće to niko da radi! Imovina ne pripada nikome tamo. Ta imovina pripada Partizanu, a treba da vidite u kom je stanju imovina Partizana. Prema njoj se ne ponaša tako što se dođe u situaciju da se sve sruši. Kako može neko da pravi zgrade na Partizanovoj imovini, to je još jedan spin", počeo je Mijailović.

On je nastavio sa obrazloženjem.

"Mi imamo podršku klubova, a da li Vučelić zna da su mu svi sportski klubovi otvorili dvije titule? Ovde se vidjelo da ne mora politika sa svime da ima veze. Model prema kome su pripremili izbornu skupštinu je prepisan model iz 2016. Ja sam bio učesnik 2016. kada mi nisu dozvolili da uđem. Četiri puta su ponavljali skupštinu, mijenjali delegate da bi pobijedili. Ja sam tada ostao napolju. Sada sam rekao, ako jedan klub ne uđe, da ću održati sjednicu u drugoj prostoriji... Želim da se zahvalim ljudima što su bili hrabri i što su se izborili za neke promjene. Ljudi su su dovedeni u zabludu, na dokumentu se nigdje ne traži matični broj, svi elementi koje su dali su ispunjeni, pa su počeli da izmiljaju da li je neko član kluba. Da nije bilo to oni bi izmislili nešto drugo."

Na kraju, Mijailović je istakao i da je Agencija za privredne registre sve uradila po zakonu.

"Gospodin Vučelić je vješto izbjegao da odgovori da li je istina da skupština nije držana pet godina, a jasno piše u dokumentaciji da je posljednja održana 2017. godine. I sad neko priča o prijavama... Pet i po godina niste održali skupštinu, a mora po svim zakonima da se održava jednom godišnje i da se APR-u predaje finansijski izvještaj. Ovdje nema veze Vlada, niko od države se nije miješao, APR je provjerio sve, sve je bilo po zakonu i upisali su me. Mnogo je elegantnije i kulturnije što su oni to uradli nego da ja branim sebe", istakao je Ostoja Mijailović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC