• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIRJOS DOBIO NOVAKA PA ŠOKIRAO: "Ako osvojim Australijan open povlačim se"

Autor Haris Krhalić

Mogao bi Nik Kirjos da se povuče čim se završi Australijan open ove godine. Tako je bar rekao poslije meča sa Novakom Đokovićem u Melburnu

 Kirjos o kraju karijere Izvor: Profimedia

Nik Kirjos je uspio da u pravom spektaklu pobijedi Novaka Đokovića. Igrali su revijalni meč kao pripremu za Australijan open po posebnim pravilima i na kraju je Australijana trijumfovao sa 2:1, a onda je šokirao sve prisutne.

Osvojio je prošle godine titulu u dublu u Melburnu igrajući sa Tanasijem Kokinakisom, a dobru formu je održao cijele sezone i stigao je do finala Vimbldona. Tu ga je pobijedio Novak, a ukoliko bi sada osvojio grend slem u singlu kaže da bi se povukao.

"100 odsto bih se povukao da se to desi.", rekao je na čuđenje svih prisutnih 27-godišnji teniser, pa objasnio zašto ne želi više da se bavi profesionalnim tenisom: "Mnogo treniram i potrebno je mnogo rada, a ja samo hoću da jedem šta mi se jede i pijem šta mi se pije. Ovo je težak život i ovi momci su zaista posvećeni. Ja sam to pomalo radio prošle godine čisto da vam pokažem da sam i dalje najbolji. Probaću i ove godine, ali biće teško", iskren je bio Kirjos.

Otkako je izbila pandemija virusa korona Kirjos je jako malo igrao i pričalo se čak da je spreman da se povuče, ali onda je prošle sezone igrao najbolji tenis karijere. Više puta je govorio kako je shvatio da su mu često potrebni odmori i rasterećenje, a tako rastrećen prošle godine je stigao do finala Vimbldona i četvrtfinala US Opena u singlu, dok je u dublu uzeo već pomenutu titulu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC