• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Novak ipak trenira za Australijan open: Sve je zabrinuo, pa se ipak pojavio na terenu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odahnuli su svi poslije vijesti da je Novak Đoković ipak spreman i da trenira u Melburnu pred početak Australijan opena.

 Novak Đoković ipak trenira u Melburnu Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković zabrinuo je sve navijače kada je otkazao današnji trening u 19 časova po lokalnom vremenu u Melburnu. Svi su odmah pomislili da ga muči povreda zadnje lože, problem koji se pojavio u Adelejdu prije dvije nedjelje, međutim na kraju je Đoković ipak izašao na teren, sa malim zakašnjenjem. Nole je trening počeo nešto više od sat vremena kasnije i to je dobra vijest pred početak Australijan opena.

Za sada nema informacija da li Đoković trenira punim intenzitetom, bez ikakvih poteškoća, ali svi se nadamo da će biti potpuno spreman za meč prvog kola Australijan opena koji ga očekuje u utorak.

Đoković će napad na 22. grend slem u karijeri, i čak deseti u Melburnu, početi protiv španskog tenisera Roberta Karbaljesa Baene. Taj susret neće početi prije 10.30 po srpskom vremenu, što srpskom asu daje gotovo još jedan dan da se odmori i spremi za početak turnira.

Njih dvojica sastala su se samo jednom, 2019. godine na US Openu, kada je Đoković bez većih problema slavio u tri seta, ali je tada učešće završio već u četvrtfinalu kada je morao da preda Stenu Vavrinki zbog povrede.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC