• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak progovorio o PROBLEMU SA POVREDOM! Srbin se javio iz Melburna: Vidjećemo šta će biti kad lijekovi popuste

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković pričao je u Melburnu o problemima sa povredom zadnje lože.

 novak đoković o povredi na australijan openu Izvor: Profimedia

Novak Đoković preskočio je prvu prepreku na Australijan openu. Pobijedio je Roberta Karbaljesa Baenu i prošao u drugo kolo prvog grend slema sezone. Ono što je mnoge zabrinulo je to što je meč odigrao sa bandažom na lijevoj nozi. Ima povredu zadnje lože koja ga je očigledno mučila i tokom duela.

Priznao je to i sam srpski teniser kada je govorio o meču sa Špancem. "Noga je dobro, ali nije idealno. Nisam trenirao onako kako sam htio, nadao sam se da će stvari ići dobro od prvog do posljednjeg poena. Stvari su bile sve bolje kako je meč odmicao i to me hrabri. Na početku meča sam testirao nogu, razmišljao sam usko, štitio sebe. Bilo mi je potrebno vrijeme da se priviknem i da se krećem slobodnije, kako je meč odmicao, bilo je sve bolje", rekao je Đoković.

Srećan je zbog pobjede i imao je riječi hvale na račun protivnika. "Servirao je veoma dobro, a ja sam u drugom dijelu drugog seta uspio da igram u različitoj brzini i zadovoljan sam zbog načina na koji sam završio meč. U trećem setu je noga bila bolja. Vidjećemo šta će biti u srijedu kada lijekovi popuste i kada popusti uticaj pilula. Ono što je dobro jeste da postoji dan odmora i šansa za regeneraciju. Ako se po jutru dan poznaje, biće dobro sve."

Napravio je Srbin i određene promjene u štabu, otišao je Ulises Badio koji je sa njim radio od 2017. godine. "Nije bilo sreće da nastavimo, donijeli smo odluku zajedno. Očekujem da ga vidim tu, možda ponovo budemo radili zajedno. Uradili smo velike stvar, volim ga kao prijatelja. Tim je manje više isti, Goran je tu, sparing je novina u timu, to je najbolji drugar mog brata Marka, poznajemo se dobro, prijatelji smo, završio je igračku karijeru. Radim na specifičnim stvarima koje ne mogu da radim sa drugim sparing partnerima. Tu je naravno i Miljan Amanović", zaključio je Đoković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC