• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK POGLEDAO U MAJKU I OCA NA TRIBINAMA... "Samo još jedna stvar, hoću ovo da im kažem!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je imao posebnu poruku za svoju porodicu poslije pobjede na startu Australijan opena.

 Poruka Novaka Đokovića za oca i majku Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena pošto je "slomio" otpor Roberta Karbaljesa Baene i dobio ga u tri seta (6:3, 6:4, 6:0), čime je njegov povratak pred publiku u Melburnu bio slavljenički. Đoković je uživao dok je igrao na svom omiljenom terenu "Rod Lejver arene" na kome je čak devet puta do sada podizao pehar, a prvi put sada još davne 2008. godine kada se tek "probijao" u teniski vrh.

Samo tada su na tribinama u Melburnu bili njegovi roditelji Srđan i Dijana koji su poslije decenije i po ponovo došli u Australiju i podržavaće svog sina Novaka, nadamo se svi na putu ka novom grend slemu. 

Dok je davao intervju nakon meča, Đoković je tražio sekund od reportera kako bi se upravo obratio njima: "Samo jedan sekund... Želim samo da kažem da vodim svoje roditelje i braću, ovdje su poslije 15 godina, posljednji put su bili 2008. godine, nadam se da će mi donijeti još jednom sreću", rekao je Novak dok je gledao u pravcu svoje porodice, čime je još jednom pokazano da nervozni trenutak kada je "istjerao" brata Marka sa meča u Adelejdu ne znači ništa.

Izvor: Eurosport/Screenshot

"Ovo je zaista bila nevjerovatna atmosfera, hvala vam što ste ostali ovako do kasno. Hvala i svima na prijemu, ovo je dobrodošlica kakvu sam mogao samo da sanjam. Srećan sam što sam ovdje, na ovom terenu sam ostvario najljepše uspomene i hvala vam na podršci - to zaista cijenim. Što više pobjeđujem, to imam još više samopouzdnaja ovdje. Kada bih mogao da biram jedan meč da odigram, to bi uvijek bila ova arena - u večernjem terminu", rekao je Đoković.

Zbog haosa na Australijan openu i problema sa rasporedom drugog takmičarskog dana, Novak Đoković i dalje ne zna protiv koga će igrati u drugom kolu. To će biti bolji iz duela Delijena i Kukoa, dok ako tu ne bude iznenađenja - rival u trećem kolu biće bolji iz duela Grigora Dimitrova i Lasla Đerea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC