• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan ima 120 KILOGRAMA i vrhunski je igrač! Sa njim je Srbija MOĆAN tim: "Banda" stigao na Svjetsko prvenstvo!

Autor Dragan Šutvić

Fenomenalni golman stao među stative gola srpske reprezentacije. Odmah je pokazao kakav je to igrač.

 dejan milosavljev briljira na svjetskom prvenstvu  Izvor: MN PRESS

Sjajni srpski golman Dejan Milosavljev oporavio se za treće kolo Svjetskog prvenstva, priključio se saigračima u Poljskoj i pokazao kakva je sila! Fenomenalni čuvar mreže je sa sedam odbrana u drugom dijelu meča pogurao srpski tim ka jako važnoj pobjedi protiv Katara i bio je igrač utakmice. Dok su "orlovi" povećavali vođstvo do mirnih 22:15, Katar je za prvih 10 minuta nastavka uspio da postigne samo jedan gol.

Proglašavan je čudesni Milosavljev za najboljeg čuvara mreže Evrope i Bundesa i sjajno je gledati ga kada je u elementu. "Kada su se pitali kako može takav čovek sa 120 kilograma da bude vrhunski", govorio je u toku prenosa komentator TV Arena sport Sreten Rašković, dok smo svi uživali u bravurama popularnog "Bande".

Milosavljev (26) brani u Njemačkoj, za Fukse Berlin, a sljedeći izazov za njega i "orlove" u Poljskoj je duel protiv Norveške u četvrtak, koji bi mogao da bude i odlučujući u borbi srpskog tima za plasman u četvrtfinale. Ta selekcija dolazi u novoformiranu grupu sa maksimalnih četiri "prenetih" poena, a sudeći prema igri srpskog tima protiv Katara u utorak - biće to jedan od derbija "glavne faze" Svjetskog prvenstva.

Milosavljev je rođen u Dolovu, naselju kod Pančeva, a prve rukometne korake napravio je u Jugoviću iz Kaća. Za Partizan je igrao od 2017. do 2018, a potom je otišao u inostranstvo, gdje je nastupao na pozajmici u Lehviji iz Katara, pa u Vardaru, sa kojim je bio najbolji golman SEHA lige i jedan od heroja osvajanja Lige šampiona - u polufinalu protiv Barselone ostvario je čak 18 odbrana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC