• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I BIL GEJTS DOŠAO DA GLEDA NOVAKA! Milijarder ga ranije "ribao" zbog VAKCINE: Divim se Đokoviću, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bil Gejts je kritikovao Novaka Đokovića zbog odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa.

 Bil Gejts gleda Novaka Đokovića na Australijan openu Izvor: Eurosport/Screenshot

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Bil Gejts stigao je u Melburn i viđen je na tribinama "Rod Lejver arene" tokom meča polufinala između Novaka Đokovića i Tomija Pola. Nije poznato za koga milijarder navija, ali pretpostavka je da je bliži svom sunarodniku iz SAD, međutim teško da ćemo to saznati jer Gejts rijetko priča za medije. Ipak, dobro je poznato i da je tokom prethodne dvije godine znao da pomene i Novaka Đokovića.

Dok se Bil Gejts snažno zalagao za vakcine protiv korona virusa, Novak Đoković je jedan od malobrojnih sportista koji nisu željeli da se imunizuju protiv kovida, tako da je zbog toga propustio brojne turnire (i možda će još neke, pa čak i bio u velikim problemima u Australiji iz koje je deportovan 2022.

"To što ste vakcinisani pomaže zajednici u kojoj živite. Nisu savršene u zaustavljanju infekcije, ali je smanjuju, tako da je vrlo nesrećno kada su nečije brige o zdravlju toliko ekstremne da ne učestvuju u imunizaciji društva. Ako su to inspirativne osobe od povjerenja, koje šire takve stvari, onda je teško da vakcinacija bude na pravom nivou. Divim se Novaku zbog mnogih stvari, ali bih volio da njegovi pogledi na vakcinaciju protiv korona virusa nisu takvi", rekao je Bil Gejts kada je Novak Đoković bio na svim naslovnicama poslije odluke da se ne vakciniše.

Jedan od osnivača kompanije "Majkrosoft" je inače veliki ljubitelj tenisa i ovo nije prvi put da ga gledamo na grend slem mečevima, a vidjećemo da li će biti tu i u finalu u koje se već plasirao Stefanos Cicipas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC