• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodio Borac do POBJEDE - a nije ni trebalo da nastupi! Mikić pohvalio JOŠ JEDNOG igrača: VOJNIK u sporednoj ulozi!

Autor Dragan Šutvić

Strateg banjalučkih rukometaša pohvalno je govorio o pojedincima i čitavom timu nakon derbija sa Leotarom.

 mirko mikić nakon utakmice borac leotar  Izvor: RK Borac m:tel

Rukometaši Borca m:tel nadoknadili su minus od pet golova u duelu sa Leotarom i upisali trijumf na otvaranju proljećnog dijela sezone.

Crveno-plavi su se na startu drugog poluvremena suočili sa rezultatima 9:14 i 10:15, ali su potom zaigrali znatno angažovanije kako u odbrani, tako i u napadu, te na kraju trijumfovali rezultatom 23:22, revanširavši se Leotaru za dva neuspjeha u dosadašnjem toku sezone.

Možda će vas zanimati

Jedan od junaka pobjede Banjalučana bio je golman Slađan Subotić, koji je u drugih 30 minuta upisao sedam uspješnih intervencija, a trener igrača u crveno-plavim dresovima Mirko Mikić rekao je nakon meča da Subotić isprva nije ni trebalo da bude u sastavu!

"Javio nam se i rekao da ima temperatutu, pričao sam sa Bojanom Ljubišićem i razmatrali smo opciju da 'skinemo' Davida Momića, međutim Suba je insistirao da igra i veliko mu hvala na tome. To je to, moramo da se žrtvujemo jedan za drugog, da dajemo maksimum. Nije uvijek rezultat bitan nego neke etičke i moralne norme", rekao je poslije utakmice Mikić, a prenio portal Srpskainfo.

Izvor: RK Borac m:tel

Veoma dobru partiju u crveno-plavom taboru pružio je mladi srednji bek Božo Tepić, koji je u trijumfu učestvovao sa četiri gola i koji je tvorac posljednjeg gola na utakmici.

"Božo je vojnik, dječak koji je uvijek u sporednoj ulozi, ali sa ogromnim motivom. Konstantno je pod povredom, već godinama igra tako. Ponosan sam što je pokazao da može, a ja znam da i on i svi ostali mogu još mnogo više. Trebala nam je ovakva utakmica. Zaista smo imali mnogo problema sa povredama u prvom dijelu sezone, sada nam se lagano vraćaju momci koji su imali važnije uloge, a prvi dio iznijeli smo sa momcima koji imaju 17, 18 godina. Po prvi put su se susreli sa fizički dominantnijim osobama, pa je bilo potrebno vrijeme da shvate da mogu. Zato sam ubijeđen da će u ovom dijelu biti dosta bolje", istakao je strateg crveno-plavih.

Izvor: RK Borac m:tel

Borac m:tel u narednom kolu gostuje bugojanskoj Iskri, čiji tabor je pojačao dojučerašnji prvotimac Borca Dragan Jelušić, nakon čega slijedi domaći derbi sa liderom Izviđačem.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC