• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA BOMBA JE RODILA IVANIŠEVIĆU NASLJEDNIKA! Goran je vidio u novinama, a ona ga ostavila zbog 12 godina mlađeg! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Majka Emanuela Ivaniševića i sada mami uzdahe, a poslije Gorana je završila sa deceniju mlađim pjevačem.

 Bivša supruga Gorana Ivaniševića Izvor: Instagram/screenshot/tatjana_dragovic

Sin Gorana Ivaniševića Emanuel krupnim koracima grabi ka ozbiljnoj teniskoj karijeri i u petak 3. februara je kao dio reprezentacije Hrvatske razbio vršnjake iz Srbije na jednom turniru u Ređo Emiliji. 

Njegovog oca vrlo dobro znamo, prvo kao uspješnog ali i temperamentnog tenisera, a sada kao prvog trenera Novaka Đokovića, ali i Emanuelova majka je veoma poznata. Zove se Tatjana Dragović, ima 44 godine i bavi se manekenstvom i pilatesom. 

Sa njom Goran Ivanišević ima i ćerku Amber koja ima 19 godina, a veza sa Goranom počela je 1998. godine kada je hrvatski teniser vidio manekenku na naslovnoj strani "Kosmopolitena". Odmah je požurio da nađe njen broj, a uskoro su uplovili u romantičnu vezu. Sve to je preraslo u brak tek 2009. godine, a razveli su se 2013. godine. Pogledajte kako sada izgleda Tatjana Dragović:

Razveli su Tatjana i Goran na njen zahtjev 2013. godine, a onda je ona našla 12 godina mlađeg dečka. U pitanju je pjevač Vlaho Arbulić, sa koji je dobila ćerku Luce. Upoznali su se u teretani 2013. godine, a sada su u srećnoj vezi i vrlo često dijele svoje emotivne trenutke na društvenim mrežama. 

Tatjana se odavno ne bavi manekenstvom već ima svoju specijalizovanu radnju, a kao i ona i Goran Ivanišević ima dijete iz drugog braka. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ana Marija email 388@gmail com

Gorane , kad sam saznala kakav si trnovit put prešao, shvatila sam da si često na mukama bio , stvarno je istina da je život " nekome majka , a nekome maćeha " , neka svi pročitaju pa neka te onda komentarišu . . .samo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC