• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UKRAJINSKOG TENISERA ŽENA OSTAVILA ZBOG RATA: Ruskinji se smučilo, pamtimo ga po napadima na Janka i Viktora!

Autor Haris Krhalić

Razmišljali su da se razvedu i prije početka rata u Ukrajini, ali je njegov odlazak na ratište to ubrzao.

 Sergej Stahovski se rastao Izvor: Instagram/stako_s/Printscreen

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski već mjesecima je u centru pažnje pošto se priključio ratu i brani svoju zemlju od najezde Rusa, a život mu se u međuvremenu okrenuo za 180 stepeni. Ne samo da je reket zamijenio puškom, otjerao od sebe i ono malo prijatelja iz tenisa koje je imao zbog zluradih komentara, nego ga je sada ostavila i supruga Anfisa Bulgakova sa kojom je godinama bio u braku i sa kojom ima i troje djece.

Mađarica, inače ruskih korijena, otputovala je sa djecom u Mađarsku odmah čim je počeo rat, a Stahovski je ostao da brani zemlju i ubrzo su odlučili da se razvedu:

"Rat je ubrzao proces razvoda. Sve je za nju bilo crno ili bijelo. Ovdje si ili živ ili mrtav, a nekada si i ranjen. Ne shvata da može da dođe do dogovora ovdje, sve je veoma jednostavno i plaši me", poručio je Sergej sa ratišta.

"Pričao sam sa suprugom i djecom dok smo pokušavali još da izgladimo stvari, morao sam da objasnim kakav je haos ovdje, nije onako kako oni vide iz Mađarske. Skroz je drugačije u Ukrajini. Ljudi gube djecu, roditelje, familije...".

Bivši ukrajinski teniser je rekao da mu je žao što se razvodi i da ga je "sramota zbog njegove djece" i sada će njih dvoje morati da izglade stvari, ali o tome će razmišljati kada se vrati sa ratišta. Za to vrijeme je "ugasio" mnoga prijateljstva pošto se svađao i sa onima koji su htjeli da pomognu. Nakon što mu je Novak Đoković izašao u susret i prvi ponudio pomoć, napao je njegovog oca Srđana, kao i srpske tenisere Viktora Troickog i Janka Tipsarevića i potom sve objavio.

  • STAHOVSKI: "Razočaralo me je Viktore što sam te vidio u Rusiji, ali pretpostavljam da novac može da kupi sve"
  • TROICKI: "Neprocjenjivo je biti u zemlji mojih baka i deka. Ti si Instagram klovn koji miješa politiku i sport. Ovo nema ništa sa ratom, ali kad si već pomenuo, moja zemlja i ja prošli smo kroz sva sranja i nikad nismo dobili podršku! Zato molim te od**bi", napisao mu je Viktor.
  • STAHOVSKI: "Divno, uživaj. Bolje je biti Instagram klovn koji brani svoju zemlju nego da budem kuč*a ruskog novca"
    A, evo šta je slao Janku:
  • STAHOVSKI: Razočarao si me Janko, veoma me je razočaralo što te vidim u Rusiji. Pretpostavljam da je novac veći od morala, to je tvoj izbor.
  • TIPSAREVIĆ: "Zaista? Šta ćemo sa ovim gospodine Instagram borče za slobodu. Da li ste ti ili bilo kod od tvojih je**nih članova porodice bojkotovali ili protestovali na bili koji način kada je NATO bombardovao moju zemlju, moju porodicu i moje ljude, prije nekih 20 godina?", odgovorio mu je Janko.
  • STAHOVSKI: "Uživaj u novcu, lijepo je od tebe što me zoveš Instagram borcem za slobodu"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC