• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A SAD NEMAŠ NIŠTA DA MI KAŽEŠ!? Zovu ga "novi Đoković", ali je bezobrazan: Vavrinka ostao u čudu

Autor Haris Krhalić

Holger Rune možda ima nadimak "novi Đoković" zbog talenta na terenu, međutim kada je ponašanje u pitanju - nebo i zemlja.

 Rune i Vavrinka susret na mreži Izvor: Twitter/Tennis TV/Screenshot

Švajcarski teniser Sten Vavrinka plasirao se u osminu finala Indijan Velsa pošto je iznenadio mnogo mlađeg tenisera iz Danske Holgera Runea. Meč je trajao više od dva i po sata, a Vavrinka je iskoristio iskustvo sa velikih turnira i uspio da slavi uprkos tome što je za protivnika imao talenta "u naletu". Na kraju je bilo 2:1 za Vavrinku (po setovima 6:2, 6:7, 7:5), da bi se najzanimljiviji detalj dogodio po završetku susreta u Kaliforniji.

Vavrinka i Rune su se pozdravili na mreži, bez naročite bliskosti, nakon čega je tinejdžer iz Danske, gotovo upola mlađi od Švajcarca, počeo da provocira: "A sad ništa nemaš da mi kažeš!?".

Ostao je u čudu Vavrinka načinom na koji mu se obratio mladi kolega i dok je odlazio poručio mu je samo: "Šta hoćeš da ti kažem?", da bi se poslije meča oglasio i na Tviteru kada je video snimak. Nasmijao se zbog komentara Holgera Rune, a oni koji toliko i ne prate tenis možda ne znaju da su njih dvojica i prije godinu dana imali "čudan" susret na mreži, s tim da su tada uloge bile zamijenjene.

Rune je pobijedio Vavrinku na mastersu u Parizu, da bi potom švajcarski as dijelio lekcije nadobudnom "klincu" iz Danske: "Moj savjet za tebe je da prestaneš da se ponašaš kao beba na terenu. OK?".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC