• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Srpska opena o teniskoj euforiji u Banjaluci: Žao mi je što nismo izgradili teren sa 20.000 mjesta!

Autor Dragan Šutvić

Đorđe Đoković fasciniran je interesovanjem koje vlada za predstojeći turnir u Banjaluci.

 đorđe đoković srpska open Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Banjaluka će od 16. do 23. aprila biti domaćin istinskog teniskog spektakla.

U najvećem gradu Republike Srpske biće organizovan prestižni turnir Srpska open, iz serije 250, a lista tenisera koja će se boriti za trofej je impozantna.

Predvodi je prvi reket planete Novak Đoković, a banjalučkoj publici još će se predstaviti Andrej Rubljov, Gael Monfis, Stanislas Vavrinka, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, Borna Ćorić...

Već prvog dana onlajn prodaje razgrabljene su ulaznice za polufinale i finale, a direktor turnira Đorđe Đoković oduševljen je pomamom koja vlada za istima.

"Meni je žao što nismo uspjeli da izgradimo stadion od 20.000 sjedećih mjesta. Vjerujem da je euforija jako velika i opet se pokazalo da publika željno očekuje tenis, najbolji svjetski tenis u Banjaluci. Imaćemo Đokovića, koji je opet najbolji na svijetu, Andreja Rubljova, višestrukog grend slem osvajača Vavrinku i mnoge druge tenisere koji su na najvišoj teniskoj sceni već godinama. Ponosni smo na sve koji su nam pomogli u organizaciji, željno očekujemo početak turnira i nadamo se lijepom vremenu. Mislim da imamo jedan od najljepših stadiona na turu, zaista izgleda impozantno. Šest hiljada sjedećih mjetsa je kapacitet centralnog stadiona. Mislim da ćemo poslati prelijepu sliku u svijet, pokazati da je Banjaluka pravi domaćin i da apsolutno zaslužuje da se turnir tu igra. Nadam se da ćemo uspjeti da u budućnosti organizujemo još neki turnir", istakao je brat Novaka Đokovića u razgovoru za Radio-televiziju Republike Srpske.

Kvalifikacioni mečevi igraju se u nedjelju, 16. aprila, a ulaz na ove duele biće besplatan.

Glavni turnir počinje dan kasnije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mitar

Pa nešto vam priča momački odstupa od realizovanog.... 30 miliona maraka, a realno, dvorane još nema jer je krov ostao "na dođem", a ukoliko to jednoga dana i pokriju, montažne tribine će morati uklanjati što debelo spušta kapacitet na 2500-3000 sjedeća mjesta. To je kapacitet koji već postoji u dvorani "Borik"! Poređenja radi, Zenička arena ima 6.145 sjedećih mjesta (pokrivenih krovom, naravno), tribine oko cijelig terena i koštala je 36 mil. KM. Građena je kvalitetno i danas je u stanju kao da je tek otvorena. Našta će ličiti OVO tolikim parama polusklepano za nepunih tri mjeseca, vrijeme će da pokaže. Bitno je da je u tom budžetu i Burlin sin dobio sređen prilaz svojoj palati.

Zole

Čuj ti izgradio,ti si došao ovde samo da zaradiš a građani RS će otplaćivati utrošene kredite u narednom desetljeću

Jaaa

E, ćuti nesrećo, na Dorćolu nisi skupio 1000 ljudi, a ovdje bi 20 000

Smješno

@Jaaa Smješno je uopšte porediti ono ruglo od kompleksa na Dorćolu, i ovaj kompleks jedan od najljepših na svijetu. Banjaluka diže standarde u svakom smislu

Jaaa

@Smješno možda, ali su organizatori isti

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC