• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Damir Džumhur dobio vajld-kard za Srpska open!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji bh. teniser prošle godine plakao je nakon finala čelendžera "Srpska open", sada se ponovo vraća u grad na Vrbasu, ovog puta na ATP turnir serije 250.

 Damir Džumhur dobio vajld-kard za Srpska open!  Izvor: Promo/Srpska open

Damira Džumhura gledali smo prošle godine u Banjaluci na čelendžeru „Srpska open“, a ove godine ponovo ćemo ga gledati u gradu na Vrbasu, ali na ATP turniru serije 250 koji nosi isti naziv.

Najbolji bh. teniser dobio je vajld-kard i igraće u glavnom žrijebu Srpska opena koji se igra u Banjaluci od 17. do 23. aprila, saznaje MONDO.

Nekadašnji 23. igrač svijeta nije u sjajnoj formi, trenutno je na 200. mjestu na ATP listi, ali su organizatori Srpska opena odlučili da mu pruže priliku da ponovo igra u Banjaluci, gdje je prošle godine stigao do finala banjalučkog čelendžera.

Džumhur je tada poražen od Fabijana Marožana 6:2, 6:1, nakon čega se emotivno slomio pred publikom koja mu je pružila podršku.

"Prije svega čestitam Fabijanu na sjanoj sedmici. Perfektno odigrano finale, nisam imao šanse večeras. Hvala vam koji ste došli na podršci. Nisam očekivao da ću doći do finala nakon svega što se dešavalo. Žao mi je što večeras nisam mogao pružiti veći otpor, Fabijan je bio prejak. Nadam se da ću opet imati priliku da dođem ovdje", rekao je tada Džumhur.

Želja mu se ispunila i ponovo će igrati u Banjaluci, a postoji šansa i da dobije priliku da se revanšira Fabijanu Marožanu, ukoliko Mađar prođe kvalifikacije Srpska opena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC