• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće i besplatnog tenisa u Banjaluci! Evo koga ćete moći gledati bez karte!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ukoliko niste uspjeli da nabavite karte za Srpska open ova informacija bi vas mogla obradovati.

 Kvalifikacije za Srpska open besplatne, spisak učesnika Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ljubitelji tenisa u Banjaluci i regionu sa nestrpljenjem očekuju početak ATP turnira Srpska open koji će se od 17. do 23. aprila igrati u najvećem gradu Srpske.

Kolika teniska euforija vlada vidjelo se u ponedjeljak kada su u prodaju puštene karte za ovaj teniski spektakl, kada su hiljade ljudi bile na listi čekanja na sajtu za prodaju karata.

Možda će vas zanimati

 U roku od sat-dva "razgrabljene" su one najtraženije karte za polufinale i finale, a vrlo brzo i preostale karte, tako da više nema u prodaji karata za mečeve na Centralnom terenu.

U ovom trenutku, ne računajući one koje su se već pojavile kod "tapkaroša", moguće je kupiti još samo karte za Fan zonu koje vrijede i za mečeve na terenima 1 i 2, ali će istinski ljubitelji tenisa moći da pogledaju neke mečeve i bez ulaznice.

Organizatori turnira Srpska open saopštili su da će ulaz na mečeve kvalifikacija biti besplatni.

Ovi dueli na rasporedu su u nedjelju, 16. aprila, a u kvalifikacijama će učestvovati 16 tenisera koji će se boriti za četiri mjesta u glavnom žrijebu.

Na listi učesnika kvalifikacija su Holanđanin Luka Van Aše, trenutno najmlađi igrač među Top 100. Trenutno 91. igrač svijeta osvojio je proteklog vikenda čelendžer u San Remu, a prije mjesec dana i čelendžer u francuskom Pou.

Osim njega kvalifikacije će igrati Francuz Igo Gaston (104), Moldavac Radu Albot (106) kao i osvajač čelendžera u Santijagu, Igo Delijen (112).

Publika u Banjaluci imaće priliku i da vidi mladu francusku tenisku nadu Artura Filsa. Trenutno 118. igrač svijeta nagovijestio je svoj potencijal pobjedama nad Rišarom Gaskeom i Robertom Bautistom Agutom na ATP turniru u Monpeljeu početkom februara, da bi krajem istog mjeseca napravio nova iznenađenja u Marseju, gdje je savladao 12. igrača svijeta, Janika Sinera, pa zatim i Stanislasa Vavrinku, jednog od mogućih protivnika u Banjaluci.

Za mjesto u glavnom žrijebu boriće se i Slovak Norbert Gombos (130), Britanac Lajam Broudi (132) kao i prošlogodišnji finalista čelendžera u Banjaluci, Fabijan Marožan (133).

Izvor: Promo/Srpska open

Na spisku učesnika za kvalifikacije su i Lukaš Klajn (139), Matija Beluči (154), Elijas Imer (157), Luka Nardi (161), Frančesko Maestreli (173) i Loran Lokoli (178).

Još dva tenisera dobiće pozivnice za kvalifikacije, a vidjećemo da li će jedan od njih mladi talentovani srpski teniser Hamad Međedović, koji je trenutno prvi na listi alternativa za kvalifikacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC