• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspored Srpska opena za srijedu: Srpski teniseri "okupirali" Centralni teren, svi s nestrpljenjem očekuju nastup Novaka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na tri meča u nizu publika u Banjaluci gledaće srpske tenisere.

 Novak Đoković u srijedu igra u Banjaluci protiv Luke Van Ašea Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Laslo Đere i Borna Ćorić otvoriće program Srpska opena u srijedu. Srbin i Hrvat prvi će na Centralni teren trećeg takmičarskog dana, a publika u Banjaluci nakon ovog duela vidjeće još dva dvoboja u kojima će nastupiti srpski teniseri.

Dušan Lajović, koji je na startu turnira eliminisao Filipa Krajinovića, čeka u drugom kolu pobjednika dvoboja Hamad Međedović - Gregoar Barer. Njihov susret trenutno je prekinut zbog kiše, a Francuz nakon prvog seta vodi 1:0 (7:6).

Svi s nestrpljenjem čekaju prvi nastup Novaka Đokovića u Banjaluci. Najbolji teniser svijeta odmjeriće snage sa mladim Holanđaninom Lukom Van Ašeom, koji je priredio najveće iznenađenje do sada eliminisavši favorizovanog Stena Vavrinku. Njihov duel ne bi trebalo da počne prije 15 časova, ali naravno da sve zavisi od vremenskih prilika.

Na Centralnom terenu zakazan je još jedan meč za srijedu. Poslije duela Đokovića i Van Ašea snage će odmjeriti Aleksej Popirin (Australija) i Aleks Molčan (Slovačka).

Na "Grandstand" terenu biće odigrani mečevi dublova. Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović igraće protiv pakistansko-američkog para Ajsam-Ul-Hak Kureši - Hanter Ris, a poslije njih na teren će Andre Goranson (Švedska) / Ben Meklahan (Japan) - Andrej Golubev (Kazahstan) / Denis Molčanov (Ukrajina).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC