• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN ZAMALO PAO U NESVIJEST, PA ODVEO TIM U FINALE LIGE EVROPE: Dobio strašan udarac, a onda riješio meč! (VIDEO)

Dejan Milosavljev i Mijajlo Marsenić igraće za trofej u Ligi Evrope!

 Dejan Milosavljev odveo Fuhse Berlin u finale Lige Evrope  Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Zamalo je završio sa potresom mozga, ali je na kraju ustao poslije žestokog udarca u glavu i odveo svoj tim u finale Lige Evrope Dejan Milosavljev. Fuhse Berlin se plasirao u finale takmičenja koje je osvajao 2015. i 2018. godine rezutatom 35:29 u meču sa Monpeljeom uz sjajan doprinos srpskih igrača. 

Golman Dejan Milosavljev je uz danskog srednjeg beka Matijasa Gidsela bio ključni čovjek u preokretu Fuhsea koji je loše počeo meč, ali je furiozno odigrao drugo poluvrijeme i došao do finala. Sjajni srpski golman je upisao 11 odbrana i zablistao na meču na kome je zamalo pao u nesvijest. 

U 37. minutu meča bek Monpeljea Maks Dar je imao zicer situaciju. ali se Milosavljev našao ispred njega. Uspio je dobro da se postavi, ali ga je Vilijan Kilemon pogodio pravo u glavu i bacio na pod. Ostao je na terenu Milosavljev i sve zabrinuo, ali je uspio da se podigne, nastavi sa sjajnim odbranama i da odvede svoj tim u finale. Pogledajte taj momenat: 

Pogledajte

00:30
Povreda
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Drugi srpski rukometaš u ovom polufinalu pivot Mijajlo Marsenić završio je meč sa šest golova iz šest šuteva, a njegova veza sa Gidselom je bila fantastična. Najefikasniji u ekipi pobjednika bio je Hans Lidberg sa osam golova, Gidsel je kao i Marsenić imao šest, a Crnogorac na lijevom krilu Miloš Vujović pet. 

Monpelje je bolje počeo meč. skupio je golman Remi Desbone šest odbrana vrlo brzo i u jednom trenutku je imao šest intervencija u odnosu na jednu Dejana Milosavljeva. Ipak do kraja meča nije odbranio nijedan šut, pa ga je u jednom trenutku zamijenio mladi Šarl Bolcinger, ali se i on zaustavio na četiri intervencije. 

Bos i Len su imali po šest golova, Skube pet, ali bez povrijeđenog Dijega Simoneta jednostavno je napad Monpeljea u drugom poluvremenu potpuno stao pred Dejanom Milosavljevom. U drugom polufinalu od 18 časova igraju njemački Gepingen i španski Granoljers.  

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC