• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK S 36 GODINA CILJA ONO ŠTO NIJE URADIO NIKO U ISTORIJI: Ja se pitam i znam tačno šta da radim - Svemoćni Bog je tu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković ne potcjenjuje druge, zna koliko i šta mogu, ali ipak je mnogo, mnogo toga u njegovim rukama!

 Novak Đoković rekao da se on i Bog pitaju šta će biti u finalu Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Novak Đoković je pobjedom nad Karlosom Alkarazom došao do finala Rolan Garosa i prilike da se bori za 23. titulu na najvećim turnirima u tenisu. Poslije meča je istakao da vjeruje da će u budućnosti mladi Španac uzimati titule na pariskoj šljaci, a novinare je zanimalo šta misli o narednom meču.

Protivnik će mu biti Kasper Rud ili Aleks Zverev, a iako je tek na programu drugi grend slem sezone, Novak sa 36 godina ima šansu da osvoji sve grend slemove ove sezone, tj. da uzme "kalendarski slem". 

"Kalendarski slem je baš daleko. Možda neće biti toliko daleko ako osvojim titulu u nedjelju. Samo hoću novu titulu u nedjelju, blizu sam. Znam taj osjećaj, imao sam ga mnogo puta u karijeri, znam šta treba da radim i u subotu i u nedjelju i kako da pristupim finalu. Zverev ili Rud, ko god da dođe, obojica su igrali u grend slem finalima. Iskustvo je na mojoj strani, ali to ne donosi pobjede. Moram da se spremim za dug meč, ako pobijedim, pričaćemo o istoriji", istakao je oprezni Novak novinarima na konferenciji za medije.

Otkrio je svima i da je jako bitno u njegovoj pripremi da vizuelizuje svaki meč, poen, uspeh, a da ništa ne bi uspeo bez vere. Iako je naravno bitno ko je sa druge strane, zna se ko se pita kada Novak igra!

"Vizuelizacija je sastavni deo moje pripreme, pred svaki meč i pripreme za cijelu sezonu, da bi se nešto ostvarilo čovjek to mora prvo da zamisli. Svemoćni Bog je tu, treba se moliti i njemu i anđelima, veliki sam vjernik, vjerujem u pomoć Boga i vjerujem da držim konce u svojim rukama i da od mene zavisi moj život i rezultati. Naravno pita se i drugi čovjek, moja priprema je detaljna, temeljna i profesionalna i tu zavšim veći dio posla", istakao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC