• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon pomjerio meč Novaka Đokovića zbog Endija Mareja

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zbog Endija Mareja koga će londonska publika željeti na jednom od glavnih terena probleme ima najveći ikada - Novak Đoković.

 Pomjeren meč Novaka Đokovića na Vimbldonu Izvor: Profimedia

Ponovo problemi na Vimbldonu! Ovoga puta nije kiša napravila zbrku, već je sam turnir riješio da Novaku Đokoviću u ponoć saopšti vijest koja mu se neće svidjeti! Iako je njegov susret trećeg kola sa Stanislasom Vavrinkom prvobitno bio zakazan za 18 časova, sada je pomjeren!

Najtrofejniji teniser svih vremena će morati da čeka i mogao bi svoj duel da završi čak i poslije ponoći jer će krenuti da igra sa švajcarcem poslije 19 časova! Razlog za to je pomjeranje drugih mečeva na terenu na kome će igrati. 

Od ranije je planirano da na terenu na kome Novak igra svoje mečeve odigraju prvo Karlos Alkaraz i Aleksandar Miler, potom Iga Švjontek i Petra Martić, a poslije toga će tu biti odigran ostatak duela Endija Mareja i Stefanosa Cicipasa. Oni u četvrtak nisu završili meč na vrijeme, pa je on prekinut pri rezultatu 6:7, 7:6, 6:4 za Britanca. Taj meč je u toku i pravi problem jer će igrači morati da odrade zagrijavanje, a onda bi mogli potencijalno da odigraju i dva seta, što bi moglo da potraje. 

Srpski teniser je u prva dva kola rutinski izlazio na kraj sa Argentincem Pedrom Kaćinom i Australijancem Džordanom Tompsonom, iako ni ti mečevi nisu mogli da prođu bez problema. Nije reagovala organizacija na vrijeme kada je pala kiša na prvom meču na turniru koji je Novak igrao, pa je on morao da čeka sat i po vremena da se podloga osuši.

Sada ćemo vidjeti kada će Novak na teren, a ukoliko Sten Vavrinka bude u njihovom 27. međusobnom susretu pružao veliki otpor meč bi mogao, kao i duel Cicipasa i Mareja, da bude prekinut u nekom momentu i nastavljen sljedećeg dana. Zbog toga će se mečevi na Centralnom terenu pomno pratiti i Novakovi navijači će željeti da se svi završe što brže. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Novak Đoković se naljutio
Izvor: Twitter/ElkNat877
Izvor: Twitter/ElkNat877

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC