• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK DOBIO PROTIVNIKA U TREĆEM KOLU VIMBLDONA! Čeka ga stari dužnik - on mu je "oteo" dva grend slema

Novak Đoković igraće protiv Stena Vavrinke u trećem kolu Vimbldona.

 Novak Đoković protiv Stena Vavrinke u trećem kolu Vimbldona Izvor: Profimedia

Novak Đoković igraće protiv Stena Vavrinke u trećem kolu Vimbldona. Švajcarski teniser je poslije svih odlaganja i čekanja konačno završio svoj meč u drugoj rundi i pobijedio je Tomasa Ečeverija (Argentina) - 6:3, 4:6, 6:4, 6:2. Njihov duel prvobitno je bio zakazan za srijedu, ali je zbog problema sa kišom pomjeren za četvrtak.

Sada je pitanje kada bi taj meč mogao da bude odigran, jer je došlo do mnogih pomjeranja. Prvobitno bi trebalo da bude petak, ali s obzirom na sva dešavanja i na ogroman broj mečeva druge runde koji treba da se završi, ne bi bilo isključeno da se odgodi na subotu. Čeka se konačna odluka organizatora tokom dana i tada će sve dileme biti riješene. Biće to njihov 27. susret, 20 puta je Novak slavio. Dva poraza, koja i dan danas bole Srbina, su bila u finalima US opena (2016. godine) i Rolan Garosa godinu dana ranije.

Poslije pobjede protiv Tompsona i prolaska u treću rundu Novak je otkrio da će navijati za švajcarskog igrača. Ispunila mu se želja.

"On je uzeo od mene dva grend slema, pobijedio me u dva finala! Volim Stena, sjajna osoba, radi izvanredne stvari, radi stvari koje ne može svako. Imao je operacije koljena, a još stvara tenisku istoriju. Ne smijemo da zaboravimo da je trostruki grend slem šampion. To je nešto za poštovanje nakon svega što je prošao, a i dalje je tu. Jedan od najboljih bekhenda koje sam vidio, jak, kompletan, može da igra na svim podlogama. Nadam se da ćemo igrati, to će biti duel veterana", poručio je Novak tada.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Novak Đoković se naljutio
Izvor: Twitter/ElkNat877
Izvor: Twitter/ElkNat877

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC