• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čekaj, jesi ti vidio kako Novak igra!?" Novinari opet zaboravili ko je Đoković, Sten Vavrinka im očitao lekciju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sten Vavrinka nije mogao da vjeruje šta su ga pitali o Novaku Đokoviću.

 Sten Vavrinka nije vjerovao šta ga pitaju o Novaku Đokoviću Izvor: Wimbledon.com/Sportklub/Screenshot

Švajcarski teniser Sten Vavrinka biće rival Novaka Đokovića u trećem kolu Vimbldona - i to već u petak u večernjim časovima. Meč na Centralnom terenu sigurno će privući veliki broj gledalaca pošto je dobro poznato da je to "teniski klasik" jer su Đoković i Vavrinka godinama unazad vodili nezaboravne bitke, prije svega na grend slemovima, a Nole se čak našalio i da nije zaboravio da mu je Švajcarac "ukrao dvije titule" na Rolan Garosu i US Openu.

Ipak, sada su okolnosti potpuno drugačije, Vavrinka je zapravo napravio iznenađenje plasiravši se u treću rundu, pa je u obraćanju medijima objasnio da ima "tačno nula odsto šansi" da osvoji Vimbldon, dok nije naročito optimističan da može da poremeti ni Đokovića. I to je pokušao da objasni i novinarima koji opet zaboravljaju ko je Nole...

  • N: Rodžera smatraju kraljem Vimbldona, ovdje je osvojio osam titula. Novak bi potencijalno mogao da izjednači taj rekord ove godine. Jesi li iznenađen što je tokom godina uspio da skupi toliko titula na Vimbldonu?
  • V: Novak?
  • N: Ne. Čekajte, jeste vi vidjeli njega kako igra ha-ha? Reci mi jednu njegovu slabost. Mislim da je savršen igrač i mislim da je nevjerovatno igrati protiv njega ovdje. Ako pogledate pažljivo, sve je kod njega perfektno. U svakom trenutku pogađa perfektne udarce. Obožavam da ga gledam kako igra, koliko sam volio i Federera. Da, volim kako igra, volim kako servira, strašno reternira lopticu. Sve može i uopšte nisam iznenađen.
  • N: Možeš li da ga pobijediš?
  • V: Ne znam ha-ha. Moram da izađem na teren i igram svoj najbolji tenis kao što sam u prošlosti, ali sada je prošlo mnogo vremena i ne igram više na tom nivou. Tako da, biće interesantno. Nadam se da će biti kompetetivan meč i da ću moći da mu se bar malo oduprem. Ako gledate skorašnje rezultate, biće teško.

Nakon toga je Vavrinka upitan i ko je najbolji teniser svih vremena na travnatoj podlozi, zbog čega je ponovo podigao obrvu i pitao da li ga to stvarno pitaju. Nakon potvrdnog odgovora, kazao je da "nije potreban odgovor" pošto Novak i Rafa i dalje igraju i da je važno samo uživati.

"Ja uživam kao teniski fan. Ja volim da gledam tenis, tako da ću i sutra da igram tako da uživam, a onda ću ostatak turnira da gledam sa uživanjem", nasmijao se Vavrinka koji smatra da nema šanse protiv Đokovića.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:45
Srđan Đoković slavi Novakovu titulu
Izvor: Privatna arhiva
Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC