• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK U JEDAN UJUTRU NAPRAVIO UZBUNU! Ivanišević nije smio da spava, Đoković se dugo nije ovako iznervirao

Novak Đoković je bio nevjerovatno nezadovoljan svojom igrom protiv Huberta Hurkača u trenutku kada je vodio 2:0, pa je poslije prekida meča tražio od Gorana Ivaniševića hitnu analizu.

 Novak Đoković tražio od Gorana Ivaniševića da analizira meč u 1 ujutru Izvor: Profimedia

"Dugo se nisam osećao ovako jadno na nečiji servis...", rekao je Novak Đoković nakon što je poslije dvodnevne muke pobijedio Huberta Hurkača (3:1), tako što je tek u četvrtom setu uspio da napravi prvi brejk protiv Poljaka koji je servirao gotovo perfektno. Osvajao je preko 80 odsto poena na prvi servis, imao je 33 asa, a Đoković je kao rijetko kada bio smrknut poslije pobjede jer je znao da nešto nije u redu i da s pravom brine pred meč sa Andrejom Rubljovim, koga je doduše pobijedio 3:1.

Još tokom meča je Đoković bjesnio na svoj tim, kada nije uspijevao da vrati Hurkačove servise urlao je "šta mi to treniramo", a čim je meč prekinut prvog dana zbog "policijskog časa" - sjeo je sa Goranom Ivaniševićem i Čarlijem Gomezom kako bi razgovarao o tome šta je bio problem. I ne samo razgovarao, odmah je tražio da se pređe na djelo.

Prema informacijama koje je objavio bivši australijski teniser Pet Keš govoreći za Bi-Bi-Si, Novak Đoković je u noći između nedjelje i ponedjeljka podigao uzbunu. Tražio je od Gorana Ivaniševića da hitno analiziraju problem sa riternom i zato je trener morao da nabavi video-materijal. "Goran Ivanišević je poslao poruku nekome ko je zadužen za video-materijal u 1 ujutru, u noći između nedjelje i ponedjeljka. Želio je da vidi usporene snimke svih Novakovih vraćenih servisa protiv Hurkača jer Đoković nije bio zadovoljan", napisao je Pet Keš na Tviteru.

Očigledno, ovo je još jedan dokaz da je Novak Đoković apsolutni perfekcionista i da ništa ne prepušta slučaju, pa iako ritern i dalje nije radio u prvom setu nastavka - konačno je bio na nivou u četvrtom, kada je i napravio brejk. Napatio se Đoković kako dugo nije da bi savladao Poljaka, ali je učinio sve - kao i njegov tim - kako bi došlo do pobjede.

Ritern je takođe bio dosta bolji protiv Andreja Rubljova, posebno kada je Đoković "postigao radnu temperaturu" u drugom setu, tako da će sada imati dovoljno vremena da se spremi za polufinale protiv Janika Sinera u petak.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:10
Novak Đoković, Andrej Rubljov
Izvor: Fonet/AP
Izvor: Fonet/AP

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC