• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Miler US Open

Novak Đoković bez ikakvih problema savladao je Aleksandra Milera i plasirao se u drugo kolo US Opena.

 Đoković Miler US Open Izvor: Fonet/AP/Aaron Doster

Srpski teniser Novak Đoković lako je savladao Aleksandra Milera na startu US Opena. Poslije samo sat vremena i 35 minuta igre, Nole je upisao pobjedu u tri seta (6:0, 6:2, 6:3) i tako se plasirao u drugu rundu gdje će igrati protiv Zapate Miraljesa iz Španije. Ono što je posebno važno sa ovog meča je što je Novak Đoković i zvanično stekao uslov da se vrati na prvo mjesto ATP liste, pošto mu je bio potreban prolazak u drugu rundu.

Zvanično će se od 11. septembra vratiti na čelo ATP liste, a vidjećemo sa kolikom prednošću u odnosu na Karlosa Alkaraza. Ako bude igrao kao što je to bilo u noći između ponedeljka i utorka, to bi mogla da bude i osjetna razlika, pošto Novaka jednostavno Miler nije mogao nikako da ugrozi.

6:40

KRAJ!

Novak Đoković je pobedio 6:0, 6:2, 6:3 za sat vremena i 35 minuta. Plasirao se u drugo kolo US Opena i vratio samim tim na prvo mesto ATP liste!

6:33

4:3 - Evo ga, brejk!

U pravom trenutku Novak Đoković pravi brejk i sada je na samo dve gema od osvajanja seta, meča, ali i prvog mesta na ATP listi.

6:29

3:3 - Dobro je!

Igra dosta bolje Miler u ovim trenucima, ali ne može da se približi Novaku da napravi brejk, što bi Đoković mogao da izvede u narednom gemu na njegov servis...

6:23

3:2 - Miler se "povampirio" skroz!

Treći gem zaredom na svoj servis dobija sa nulom...

6:22

2:2 - Problem sa servisom!

Novak je izjednačio rezultat u trećem setu, ali ne izgleda dobro kao na početku meča na svoj servis. Bilo je 40:0, pa je dopustio Mileru da se vrati... Vreme je za brejk!

Izvor: Eurosport/Screenshot

6:16

1:2 - Sve bolji Miler!

Vrlo dobra igra Milera na startu trećeg seta, izgleda da se opustio, pa je tako dobio dva gema bez izgubljenog poena. Novak Đoković sada deluje malo umornije i čini se da je tražio osveženje.

6:12

0:1 - Vodi Miler!

Prvi put otvara set osvojenim gemom, i to bez izgubljenog poena... Za to vreme veliko zadovoljstvo u Novakovm boksu gde je i poznati pevač Sil (Seal) u društvu dame.

Izvor: Eurosport/Screenshot

6:05

2:0 - SET!

Za samo sat vremena na terenu Novak Đoković dobija i drugi set, malo teže nego u prvom - 6:2!

6:02

5:2 - Nema drame!

Novak lako dolazi do još jednog brejka i sada je na gem od dobijanja drugog seta.

Izvor: Profimedia

5:56

4:2 - E, ovo je baš iznenađenje!

Aleksandar Miler pravi brejk na prvu šansu, loš gem za Noleta koji je slabo servirao i pravio je greške koje je Francuz iskoristio na najbolji mogući način.

5:50

4:1 - Brejk!

Nema i ne sme da bude nikakve drame, Nole odmah pravi još jedan brejk i mogao bi da za sat vremena osvoji dva seta, što je zaista sjajno i za njegove standarde.

5:48

3:1 - Drama? Ne može!

Odigrao je Miler svoj najbolji gem od početka meča na Novakov servis, ali jednostavno srpski teniser mu u ovom trenutku ne dopušta uopšte da se razigra. Izgubio je samo jedan poen i pokazao da je i dalje veoma stabilan.

Izvor: Eurosport/Screenshot

5:41

2:1 - Hit!

Konačno se upisao Miler na semafor i počeo je da slavi kao da je u pitanju set. Dobio je velike aplauze jer je uspeo da dobije gem "sa nulom", ali ovo samo može dodatno da motiviše našeg tenisera.

5:36

1:0 - Opet brejk!

Novak deluje kao da je došao da "počisti" rivala i da mu baš ništa ne dopusti... Napravio je već četvrti brejk od početka meča i ponovo odigrao nekoliko sjajnih poena zbog kojih je podigao publiku na noge. Zapanjujuće!

5:29

6:0 - Set!

Za samo 23 minuta Novak Đoković je dobio set, skoro brže nije uspeo da povede!

Izvor: Profimedia

5:24

5:0 - Gledamo spektakl!

Novak pokazuje da je "gazda" na Artur Ešu i pravi već treći brejk od početka meča.

5:18

3:0 - Potpuna kontrola!

Novaka kao da je motivisalo ovo čekanje i sada "gazi" protivnika.

Izvor: Eurosport/Screenshot

5:14

2:0 - Bravo!

Novak je došao da "požuri" i što pre dobije meč prvog kola i čini se da zbog toga ovako "melje" protivnika iz Francuske.

5:11

1:0 - BREJK!

Nije moglo bolje da počne po Novaka, odmah je napravio brejk na servis Milera koji deluje kao da se malo uplašio važnosti meča. Nole je odmah imao dve brejk šanse i drugu je iskoristio za vođstvo.

5:03

Zna se i ko čeka pobednika!

Španski predstavnik Barnabi Zapata Miraljes pobedio je Kvina iz SAD 3:0 i plasirao se u drugo kolo US Opena, tako da će igrati protiv Novaka Đokovića ili Aleksandra Milera.

Izvor: Eurosport/Screenshot

4:54

Zašto meč kasni?

Novak Đoković je trebalo da igra oko 2.30 ili 3 ujutru, ali zbog meča koji je bio prethodno na terenu i ceremonije koja je organizovana povodom 50 godina od izjednačavanja iznosa u muškom i ženskom delu singla, sve je pomereno na čak 5 časova po srpskom vremenu.

Preciznije, Novak Đoković je svoj povratak na teren morao da čeka sve do 23 časa po lokalnom vremenu, što je zaista skandalozno i bez ikakvog poštovanja za njega.

Izvor: Profimedia

22:36

Dobro došli u MONDO live!

Srpski teniser Novak Đoković u noći između ponedeljka i utorka igra meč prvog kola na US Openu protiv Aleksandra Milera iz Francuske. Njih dvojica se do sada nisu sastajala, a to uvek zna da bude izazovno za Noleta, međutim svi se nadamo da će njegov povratak na "Artur Eš" posle dve godine proteći u najboljem redu i da će i ovoga puta uz sebe imati brojne navijače.

Ostanite uz MONDO i pratite meč Novak Đokovi - Aleksandar Miler uživo.

UKRATKO

  • Novak Đoković - Aleksandar Miler 3:0 (6:0, 6:2, 6:3)
  • Ovo je prvi Noletov meč na US Openu poslije dvije godine.
  • Vratio se pobjedom na čelo ATP liste.
  • U sljedećem kolu igra protiv Zapate Miraljesa.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije