• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak "pecnuo" Alkaraza pred US open? Pitali ga šta ga najviše nervira, nije mogao da se suzdrži!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je otkrio šta ga najviše nervira u tenisu, a nije teško zaključiti i na koga je mislio tom prilikom.

 Šta Novak Đoković najviše mrzi - vikanje tokom poena Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković trenira u Njujorku i sprema se za početak US Opena u noći između ponedjeljka i utorka (ne prije 2.30 protiv Aleksandra Milera), a organizatorima je uoči turnira otkrio i šta je to što ga to najviše nervira u tenisu. Nije se sjetio da to mogu da budu i sami organizatori koji ga "izbace sa stadiona" i tjeraju da se izvinjava navijačima koji su ga uzalud čekali i neće dobiti autogram, nego sitnice koje rade njegovi protivnici.

"Vikanje tokom poena, previše buke...", kazao je Novak Đoković poslije malo razmišljanja na ovu temu i jasno je da bi najviše volio kada ove stvari više ne bi morao da sluša u budućnosti: "To me nervira!".

Mnogi su pomislili da je Đoković na ovaj način "pecnuo" svog trenutno najvećeg protivnika Karlosa Alkaraza, koji je prilično glasan za vrijeme poena (i nije jedini), ali interesantno je da je upravo Nole ne tako davno kažnjen zbog ove stvari. Na meču protiv mladog italijanskog asa Janika Sinera u polufinalu Vimbldona sudija je dodijelio poen protivniku pošto se, prema njegovoj procjeni, Novak čuo preglasno i prije nego što se poen završio. "To mi se prvi put desilo u karijeri", rekao je šokirani Đoković.

Interesantno je da Alkaraz stalno radi istu stvar i nikada do sada nije kažnjen, odnosno to je "postalo normalno za sve". Ipak, ni neke Novakove navike ne vole drugi teniseri, pa su tako Frensis Tijafo, Tejlor Fric i Danil Medvedev između redova pomenuli i srpskog tenisera kada su ocijenili da ih "najviše nervira čekanje protivnika da servira".

Što se tiče Karlosa Alkaraza, njega ne nerviraju ovakve stvari, nego je istakao da najviše mrzi kada njegov protivnik igra "servis i volej", odnosno kada izlazi na mrežu odmah poslije servisa da osvoji poen. Pogledajte i šta kažu ostali teniseri:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC