• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne smijem da se osramotim, nemam osiguranje!" Novakova HIT reakcija - jedna stvar nije mogla da se desi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski sportista Novak Đoković pripremao se za golf kako nikog ne bi pogodio u glavu.

 Novak Djokovic Nisam smeo da pogodim nekog u glavu na golfu Izvor: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena riješio je da barem za trenutak promijeni sport - Novak Đoković se u Rimu oprobao u golfu, njegova ekipa je pobijedila, a on je zabilježio nekoliko impresivnih udaraca. Jedan od njih proslavio je u stilu Kristijana Ronalda, iako u svoje golferske sposobnosti nije bio siguran!

Iako se zna da je jedan od najboljih sportista današnjice, Novak je bio skeptičan povodom nastupa na golf turnira. Taj sport nije previše popularan u Srbiji i ovom dijelu Evrope, pa je razumljivo što je Đoković oprezno pristupio zadatku. Morao je da vježba i priprema se, a postojala je i jedna "sitnica" koju je želio da isbjegne - nikako nije smjelo da se desi da nekoga u publici pogodi u glavu.

"Kada sam dobio pozivnicu pomislio sam 'O Bože, moram ovo da prihvatim'. Malo sam se pripremao. Razmišljao sam 'Ne mogu da se osramotim, ne smijem nekoga da pogodim u glavu'. To ne želimo. Nemam zdravstveno osiguranje", rekao je Novak Đoković uz osmijeh.

Na kraju, Novak Đoković je imao odličan nastup u golfu. Njegove udarce prokomentarisao je i nekadašnji teniser Mardi Fiš, inače strastveni golfer. Amerikanac je istakao da su Novakovi udarci zapravo mnogo bolji nego što je očekivao, a na društvenim mrežama navijači se šale kako je to dovoljno motivacije za Srbina da krene na najveće svjetske turnire.

Možda nekada kasnije, nakon teniske karijere. Ima još grend slemova i mastersa za osvajanje, nedjelja za provođenje na vrhu ATP liste i lekcija za dijeljenje mlađim teniserima koji mu nisu ni do koljena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC