• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak opet ispao negativac, ne može da vjeruje šta su ga pitali (VIDEO)

Novak Đoković je opet nekako ispao negativac iako je publika poželjela da se umiješa u meč i da ga provocira.

 Novak Đoković o provokacijama publike Izvor: YouTube/rolexparismasters/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković imao je tri velika rivala prethodne noći, ali je pobijedio svakog od njih. Prvi je bio Talon Grikspor, drugi stomačni virus, a treći "omiljeni" - bezobrazna publika u Parizu. Navijači su se posebno uključili u trećem setu, kada se susret "lomio", tako da je u jednom trenutku čak i ružno opsovao kako bi iz sebe izbacio bijes koji se nakupio.

Međutim, publika je samo učinila "kontrauslugu" njegovom protivniku koji je izgubio osam vezanih poena poslije te psovke, a Nole je na kraju slavio 2:1 (4:6, 7:6, 6:4). I dok je Đoković u obraćanju novinarima istakao da je "navikao već na takve stvari" i da je to zapravo bio "izraz nepoštovanja prema obojici igrača", jedan od predstavnika sedme sile je uspio sve da okrane i zapravo da čak optuži Novaka da je on provocirao.

"Dakle, vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Šta vi mislite, iz vaše stolice na tribinama? Ne bih se uopšte složio sa vama, jer smatram da nisam baš ništa uradio da bih provocirao publiku. Ali, tako to ispadne uvijek... Pariska publika je ‘veoma posebna’ i to su dobre riječi koje je opisuju, ali to je sve u redu", istakao je Đoković, ponovo "negativac".

Srpski teniser već danas igra četvrtfinale mastersa u Parizu i to protiv mladog Holgera Runea (na programu od 19.30) protiv koga ima negativan skor (1-2). Zanimljivo, upravo je Rune prošle godine u finalu Pariza pobijedio Noleta, tako da je tu motiv više za Srbina da se revanšira igraču koga upravo porede sa njim. Zato možda i nije iznenađenje što mu je od nedavno trener čuveni Boris Beker, takođe nekadašnji trener Novaka Đokovića.


Rune je imao mnogo "padova" ove sezone, ali u Parizu igra dobro i pobijedio je Tima i Altmajera u dva seta, a nadamo se da će Đoković pobijediti stomačni virus i biti spreman za ovakav izazov.

"Najveći razlog za moj pad je što se već nekoliko dana borim sa stomačnim gripom – i provodim možda i više vremena ‘na šolji’ nego na terenu. Danas je vjerovatno bio najgori dan za mene u zdravstvenom smislu. Bio sam na pomolu da izgubim, on je bio veoma blizu pobjede i uopšte ne bi bilo nezasluženo da je to bio konačni ishod", naglasio je Novak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC