• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zbog koga je Đoković psovao i vikao "pas mater"

Novak Đoković je u jednom trenutku "poludio".

 Novak Đoković psovao u Parizu Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković bio u je žestokom "ratu" sa pojedincima u pariskoj publici u četvrtak uveče, u meču protiv holandskog tenisera Talona Grikspora. Uz velike muke zbog zdravstvenog problema, Đoković je nakon izgubljenog prvog seta nekako došao sebi i kroz taj brejk drugog najprije izjednačio, a potom je u trećem setu "ovjerio" plasman u četvrtfinale.

Ipak, u jednom trenuku Novak je popustio i nije mogao da se suzdrži, već je iz njega krenuo rafal psovki upućenih onima koji su se nepristojno ponašali na tribinama. U momentu u kojem se spremao da servira, neko je pravio buku i po svemu sudeći - svjesno se trudio da dekoncentriše srpskog tenisera, svjetskog "Broja jedan" i šestostrukog (rekordnog) osvajača turnira u Parizu.

"Je*o vam pas mater u pi*ku", psovao je Novak dok je gledao oko sebe i tražio lopticu da bi opet servirao. Izbacio je ljutnju iz sebe, pribrao se i potom ipak priveo meč kraju, a ovu nekulturnu sekvencu nekoga sa tribina sigurno neće dugo pamtii. Pogledajte Novakove reakcije:

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Holgera Runea, u petak takođe u večernjem programu i neće početi taj meč prije 19.30 časova u Parizu. Polufinala će biti odigrana u subotu, a veliko finale prestižnog Mastersa na programu je u nedjelju. Đoković i Rune odigrali su do sada tri meča i interesantno je to da Norvežanin ima pozitivan skor, 2-1, jer je bio bolji od Srbina u Rimu ove godine (6:2, 4:6, 6:2, u četvrtfinalu) i baš na Mastersu u Parizu prošle godine (3:6, 6:3, 7:5, u finalu). Njihov prvi međusobni meč Novak je pobijedio na US Openu, rezultatom 3:1 u setovima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC